Unul din jucatorii lui Oprita nu a fost incantat de victoria cu Fenerbahce: „Nu e nimic extraordinar ca o bati pe Fener”

Juventus Bucuresti a disputat un meci amical impotriva formatiei Fenerbahce, pe care a invins-o cu scorul de 3-2, dar unul din jucatorii echipei din Colentina nu a fost deloc entuziasmat de aceasta victorie. Liviu Bajenaru, in varsta de 34 de ani, a marturisit ca desi echipa turca a jucat cu fotbalistii importanti, acest meci amical nu a venit cu nimic extraordinar.

„Nu a fost numai Van Persie, sunt multi jucatori cu nume, si Topal, si Valbuena, sunt jucatori experimentati. Nu e nimic extraordinar ca o bati pe Fener sau ca pierzi cu alte echipe mai slab cotate”.

Daniel Oprita, antrenorul nou-promovatei, a dezvaluit ca i-a indrumat pe jucatori inainte de meci, sa nu incaseze prea multe goluri, dar la final s-a declarat multumit de jocul elevilor sai

„Noi ne gandeam sa nu incasam multe, ne gandeam sa facem un joc bun, sa nu dezamagim, sa lasam o impresie buna. Jocul s-a terminat in favoarea noastra si suntem bucurosi, chiar daca Fener ne-a considerat o echipa mica, cum ne-au considerat si cei de la noi din tara. Sper sa ne considere si echipele de la noi o echipa mica si sa ii invingem.

Nu stiu daca poti sa faci niste greseli pe care le-a facut Volkan sa-ti calculezi sa respingi o minge sa intre in poarta, dar asta nu e problema noastra. Noi am venit sa jucam, suntem multumiti de rezultat si am facut cinste clubului”, a declarat Daniel Oprita, potrivit gsp.ro.

The post Unul din jucatorii lui Oprita nu a fost incantat de victoria cu Fenerbahce: „Nu e nimic extraordinar ca o bati pe Fener” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*