Update – INCREDIBIL! Partida tur a barajului de promovare se poate reprograma!

UPDATE – 20.06.2017 – ora 10
Persoanele invitate sa raspunda in fata Comisiei de Disciplina a FR Fotbal si sa justifice incalcarile de regulament, partea ilfoveana, sunt:
- Dumitru Craciun – Presedinte AJF Ilfov
- Daniel Blagoe – Secretar General AJF Ilfov
- – Delegat echipa Vointa Crevedia 2

UPDATE – 19.06.2017 – ora 16
Ceea ce parea incredibil pare sa se normalizeze.
Marti, 20 Iunie 2017, reprezentantii formatiilor Progresul Spartac si Vointa Crevedia 2 au fost invitati la Comisia de Disciplina a FR Fotbal.
Spetele care se vor discuta:
- Analiza contestatiilor depuse atat de Vointa Crevedia 2 dar si de Progresul Spartac
- Ipoteza unei posibile reprogramari in conditiile in care Progresul Spartac ar fi depus documente justificative in ceea ce priveste lipsa celui de-al doilea medic de la stadion.

Am mai adauga un punct de discutie si verificare:
- legalitatea reprezentarii celor doua campioane judetene, Progresul Spartac – campioana AMFM, si Vointa Crevedia 2 – campioana AJF Ilfov.
In cursul diminetii de maine veti lectura pe ilfovsport.ro dovada ca cele doua echipe nu au drept de promovare!

______________________________________________________________

Stire initiala
SOC! Ar titra colegii din presa de scandal.
Ei bine, socul asta poate fi adevarat daca dam drumul la interpretari ale unor evenimente petrecute in trecut.

Jocul dintre Progresul Spartac si Vointa Crevedia 2, meci contand pentru mansa tur a barajului de promovare, a fost castigat la “masa verde” cu 3-0 de echipa din Crevedia.
Motivul deja este cunoscut – organizatorul partidei, Progresul Spartac, nu a avut la stadion cel de-al doilea medic.

Miscarea fotbalistica din esaloanele inferioare cunoaste foarte bine un tertip de a fenta asemenea esecuri organizatorice.
Se cunosc cazuri in care ambulanta nu a ajuns la stadion din diverse motive. Meciul nu s-a disputat, gazdele au pierdut cu 0-3 dar cazul a ajuns la Comisia de Disciplina.
Tot acolo a ajuns si o motivare din partea echipei in culpa si a Serviciului de Ambulanta – ambulanta/medicul a fost retinut la un caz de interventie majora.
Decizia Comisiei? Rejucarea partidei!

Inca doua amanunte importante
Este bine stiut ca Progresul Spartac este sustinuta de conducerea AMFB. Actiunile acestora au demonstrat cu varf si indesat acest lucru.
Tot conducerea AMFB, binomul Lumanare-Baboia, a dezvoltat o relatie de prietenie bazata pe interese reciproce cu conducerea FR Fotbal, Razvan Burleanu.

Cum Comisia care va judeca o eventuala “scuza” depusa de Progresul Spartac, face parte din FR Fotbal, si cum precedente exista pe aceeasi tema, am putea asista la reprogramarea partidei dintre Progresul Spartac si Vointa Crevedia 2.

De ce? Pentru ca se poate!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*