UPDATE / Ultrasii scandalagii au fost identificati de Jandarmerie pe baza probelor detinute si a imaginilor inregistrate!

UPDATE / Ultrasii lui Dinamo, care au vrut sa mearga la tribuna oficiala peste conducatorii echipei din „Stefan cel Mare” au fost identificati de catre Jandarmerie si urmeaza sa fie „sanctionati în functie de faptele savarsite”.

Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, a anuntat ca 20 de suporteri au fost identificati in urma imaginilor suprinse de camerele video si urmeaza sa fie sanctionati conform faptelor savarsite.

In timpul desfasurarii evenimentelor au fost sanctionate doua persoane implicate in incidentele de pe stadionul Dinamo si alte 20 au fost identitificate. Cei 20 de suporteri urmeaza sa fie sanctionati in functie de faptele savarsite, pe baza probelor detinute si analizarii imaginilor inregistrate”, a spus Enache, pentru News.ro.

——————————————————————–

FC Viitorul a invins cu 4-0 pe Dinamo, in „Stefan cel Mare”, in epilogul rundei a 16-a din sezonul regular al Ligii 1. Din cauza jocului slab al fotbalistilor, in minutul 62 al meciului, fanii dinamovisti de la peluza au rupt gardurile si s-au indreptat spre tribuna oficiala, jandarmii fiind nevoiti sa intervina cu gaze lacrimogene. Unii dintre suporteri au incercat sa intre pe teren, dar si acestia au fost opriti.

Suporterii au vrut sa mearga spre tribuna oficiala pentru a le cere socoteala conducatorilor dinamovisti, insa jandarmii au revenit cu gaze lacrimonege, ceilalti spectatori aflati in zona tribunei I fiind evacuati.

Fanii dinamovisti au afisat si doua bannere la comemorarea a doi ani de la tragedia de la Colectiv: „Pentru ei ne smulgem parul, o intrebare, cand vom afla adevarul?” si „Se spune ca timpul le rezolva pe toate, dar si pe el l-ati corupt. Doi ani, 65 de nevinovati, va suna oare cunoscut?”.

La meci asista 1.770 de spectatori.

Incidentele din minutul 62 s-au petrecut la scorul de 3-0 pentru FC Viitorul.

Doi suporteri dinamovisti au fost dusi la salvare, avand nevoie de ingrijiri dupa ce au fost intoxicati in urma gazelor lacrimogene.

The post UPDATE / Ultrasii scandalagii au fost identificati de Jandarmerie pe baza probelor detinute si a imaginilor inregistrate! appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*