Urban Titu a fost retrasă de patronii ei din campionatul Ligii 3. FCM Alexandria nu se va mai întâlni cu ei

urban-tituClubul care la începutul săptămânii anunţa că va da pe mâna poliţiei jucători din cadrul echipei şi va organiza o conferinţă de presă pentru a face publicite „detalii incredibile din vestiar, cu mărturii ale juniorilor care nu au fost implicaţi în lucruri necurate”, însă care la doar o zi distanţă a anunţat că s-a răzdândit şi va lua măsuri după o şedinţă a transmis astăzi verdictul luat în Adunarea Generală.

Conducătorii clubului ACS Urban Titu au luat decizia de a retrage echipa din campionatul Ligii 3 şi de a o desfiinţa, asta după ce în primele cinci etape din noul sezon a înregistrat tot atâtea înfrângeri, iar în ultimul meci a pierdut cu 0-8 în faţa Concordiei Chiajna II, partidă care a şi dus la bănuielile că jucătorii nu şi-au apărat corect şansele. Echipa din Titu face parte din aceeaserie cu FCM Alexandria.

Rezultate înregistrate de Urban Titu în acest sezon al Ligii 3:

Etapa 1: CS Tunari – ACS Urban Titu   3-1
Claudiu Zamfir (9, 29), George Ivan (23) / Roberto Alecsandru (45)
Etapa 2: ACS Urban Titu – CS Mioveni 2     0-1
Dan Mincă (59)
Etapa 3: Flacăra Moreni – Urban Titu    2-1
Alin Neguţ (26), Alexandru Negrea (75 / Ercan Sima (60)
Etapa 4: Urban Titu – AFC Astra 2    0-4
Radu Chiriac (12 – pen., 33), Sebastian Culda (21), Ionuţ Biceanu (85)
Etapa 5: Concordia Chiajna 2 – Urban Titu    8-0
Cristian Ciobanu (9, 31), Florin Răsdan (17, 39, 43, 66), Adrian Odobeanu (73), Andrei Georgescu (84)

În primele cinci etape ale Ligii 3, Urban Titu a înregistrat tot atâtea înfrângeri, având un golaveraj dezastruos: 2-18. Clubul dâmboviţean se află pe ultima poziţie în clasamentul Seriei a 3-a, iar în precedentele două ediţii ale Ligii 3 a retrogradat, însă a fost reprimită în campionat de FRF, deoarece nu a avut suficiente echipe să completeze cele cinci serii.

Vineri, de la ora 17:00, Urban Titu ar fi trebuit să întâlnească pe teren propriu pe SC Popeşti Leordeni, însă meciul nu va mai avea loc, deoarece clubul va fi retras din campionat. Rezultatele înregistrate până acum vor fi anulate, iar în fiecare etapă rămasă din acest sezon va sta câte o echipă.

sursa foto si text: liga2.prosport.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*