Ursu are cele mai mare șanse să-și revină până la meciul de la Pitești, fără riscuri pentru Tomozei și Buhăcianu?

UTA a demarat ciclul săptămânal de pregătire al partidei de la Pitești, un ciclu mai scurt, de 4 zile, atâta timp cât arădenii și argeșenii dispută derby-ul nou promovatelor vineri seara. Utiștii urmează să plece spre Trivale încă de miercuri și Laszlo Balint intenționează să deplaseze tot lotul de jucători, excepție făcând cei trei fotbaliști încă pozitivi la COVID, Miculescu, Isac și Oroian, plus – probabil – Ivan, care se are o problemă musculară ce nu-i permite să revină încă în grup.

În schimb, chiar dacă încă nu și-au revenit sută la sută din punct de vedere medical, Tomozei (probleme la gleznă), Ursu (contractură musculară) și Buhăcianu (întindere la mușchii inghinali) au șanse mari să plece cu restul colegilor lor la Pitești. „Dintre toți, Ursu este cel mai bine. Tomozei are speranțe că va intra de luni sau marți în antrenament normal, vrem să avem grijă și să nu ne asumăm nici un risc. În fine, Vali a făcut teste specifice, până acum lucrurile sunt normale, dar rămâne să vedem cum se va comporta în această săptămână”, a spus Laszlo Balint, cu ocazia conferineței de presă a prezentării croatului Mihovil Klapan, cel care – la rândul său – va fi inclus și el în lotul ce pleacă miercuri din Arad. „În primul rând, trebuie să-i rezolvăm actele, apoi să vedem care este nivelul său fizic, dar oricum aș vrea să-l iau împreună cu ceilalți băieți la Pitești, pentru a se integra cât mai repede în grup și a se pregăti sub comanda noastră”, a mai punctat antrenorul principal al „roș-albilor”.

Revenind puțin și asupra concluziilor trase după amicalul de la Sibiu, câștigat de echipa sa cu 2-0 în fața colegei de campionat, FC Hermannstadt, Balint a mai spus: „Se văd progrese după amicalul de vineri, în special la capitolul fizic, inclusiv pe cifrele de monitorizare. Suntem pe un grafic normal, nu spectaculos, dar normal. La interpretarea tactică băieții reacționează din ce în ce mai bine, este o evoluție firească”.

La începutul lunii august, FC Argeș și UTA au remizat 1-1, pe arena „Nicolae Dobrin”, iar la final ambele formații au fost mulțumite. De această dată, câte un punct de bucată nu ar fi tocmai „prada” ideală, atâta timp cât argeșenii au pierdut ambele întreceri, iar „Bătrâna Doamnă” nu a cunoscut încă gustul victoriei.

0
0

Articolul Ursu are cele mai mare șanse să-și revină până la meciul de la Pitești, fără riscuri pentru Tomozei și Buhăcianu? apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*