Ursu, supărat în ziua în care a marcat al doilea său pentru UTA: „Am întrerupt șirul victoriilor, dar ne vom revanșa”

Față de precedentele partide, Laszlo Balint a operat o schimbare în primul „11”, lăsându-l pe bancă pe Bustea și titularizându-l pe Octavian Ursu. Rapidul fotbalist de bandă i-a răsplătit încrederea antrenorului utist cu golul ce părea să decidă partida de la Timișoara, cu Ripensia.

În cel de-al doilea minut de prelungire al primului act, fotbalistul sosit de la Universitatea Cluj a trimis un șut liftat din 16 metri în vinclul porții lui Păduraru, portarul gazdelor fiind undeva pierdut pe drum. „Exact așa acolo am vrut să plasez balonul, lobând portarul. Mă bucur că am înscris, dar, din păcate, a fost degeaba. Nu am reușit să obținem cele trei puncte, așa cum cum ne-am dorit, am oprit șirul victoriilor și sunt foarte supărat. S-au acumulat patru etape, suntem puțin obosiți, dar ne vom revanșa la meciul viitor. Personal, nu cred că mi-am câștigat un loc de titular după cele două goluri marcate  cu Miercurea Ciuc și astăzi, cu Ripensia. Cine joacă cel mai bine intră în primul 11”, spune Ursu.

Pentru „roș-albi” urmează partida de Cupă, de la Pîncota, cu Lipova. „În meciul de Cupă vor intra, probabil, și cei care nu au prins multe minute, dar e clar, mergem să câștigăm. Și Cupa e un obiectiv”, mai afirmă utistul sosit de la U. Cluj: „Fosta mea echipă este puternică, dar nu mă interesează ce se întâmplă acolo, sper să promovăm noi”. 

Deși au cedat pe „Electrica”, cu Ripensia, cei aproximativ 300 de suporteri ce au format galeria arădeană pe Bega și-au aplaudat favoriții și au cântat pentru ei. „Le mulțumim pentru susținere, nu cred că va scădea numărul de suporteri la meciul cu Snagov. Știm că azi i-am dezamăgit, dar ei au încredere în noi și îi vom răsplăti cu o victorie”, a încheiat Octavian Ursu.

0
0

Articolul Ursu, supărat în ziua în care a marcat al doilea său pentru UTA: „Am întrerupt șirul victoriilor, dar ne vom revanșa” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*