UTA 2014 a câștigat „Kids Stars Cup” după o finală dramatică cu FCSB

Generația de 2014 a Academiei UTA a mai obținut un rezultat prestigios în acest weekend, la București. Piticii în roșu și alb au câștigat trofeul suprem la Kids Stars Cup, după o finală pe muchie de cuțit cu FCSB.

Competiția a debutat vineri, iar elevii lui Dani Mărcuș și Andrei Haloș au debutat ca din pușcă, cu un sec 5-0 în fața celor de la Juventus Academy. Sâmbâtă, micuții arădeni au disputat alte două partide, terminate cu tot atâtea victorii: 4-2, cu  SCF Dan Chilom, respectiv 4-0 cu Chelsea București II (4-0).

Toate aceste rezultate au dus-o direct în semifinală pe UTA, unde FC Lotus nu a avut nicio șansă. „Roș-albii” s-au impus cu 7-1 și și-au luat biletele pentru finală. În ultimul act, lucrurile au fost ceva mai complicate pentru utiști, care au terminat la egalitate, 2-2, contra bucureștenilor, astfel că s-a trecut la loviturile de departajare.

Aici, elevii lui Mărcuș au avut mai mult sânge rece și s-au impus cu scorul de 5-3. Cei care au adus trofeul la Arad sunt: Alex Crețu – Alecses Popa, Brian Vaida, Patrick Șerban, Andy Năstasă, Raul Pancrat, Ianis Știrb, Luca Barbu și Darius Panin. Premiul pentru cel mai bun portar a revenit lui Alex Crețu, iar Brian Vaida a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului.

Performanța arădenilor e cu atât mai mai mare cu cât ei au alcătuit singura echipă din vestul țării ce a luat startul la „Kids Stars Cup”. Delegația UTA-ei, jucători și părinți au fost cazată la Casa Campionilor-FRF Baza Mogoșoaia.

0
0

Articolul UTA 2014 a câștigat „Kids Stars Cup” după o finală dramatică cu FCSB apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*