UTA 2014 și Atletico 2009 își adjudecă două turnee importante, puștii lui Țigan și Diarra se întorc și ei cu medalii de la Timișoara!

Echipele de copii ale Aradului au participat, zilele trecute, la turnee tari în țară, iar rezultatele au fost bune și foarte bune. UTA 2014 a luat primul loc la Brașov, Atletico 2009 a câștigat la Timișoara, dar echipe s-au mai obținut și alte clasări pe podium.

UTA 2014 a ieșit prima la Brașov cu o singură remiză în tot turneul

Așadar, Academia UTA a câștigat Brașov Junior’s Cup, categoria U8 (născuți 2014). Ediția cu numărul 12 a turneului de sub Tâmpa a adunat peste 100 de echipe și s-a desfășurat pe parcursul a șase week-end-uri. UTA a câștigat Grupa B, având șapte victorii (Bucegi Râșnov Roșu, FK Miercurea Ciuc, Kinder Sg. de Mureș, SF Ciprian Dire Piatra Neamț, ACS Tâmpa Brașov, Chelsea București, Interstar Sibiu) și un egal (FCSB). În fazele eliminatorii copiii îndrumați de Daniel Mărcuș și Andrei Haloș au învins pe Ripensia (9-2) și pe Inter Sibiu (4-1). Alexandru Crețu a fost desemnat cel mai bun portar la categoria sa de vârstă.

UTA 2014: Alexandru Crețu, Ionuț Barna – Ianis Stirb, Andy Năstasa, Darius Panin, Brian Vaida, Alecses Popa, Patrick Șerban, Rareș Urs, Fabian Nagy. Antrenori: Daniel Mărcuș, Andrei Haloș.

Atletico 2009 – învingătoare la Timișoara, „galben-negrii” – în careul de ași la 2010

Băieții lui Marcel Cîmpian și Flavius Stoica au câștigat întrecerea Timișoara Football Cup, desfășurată zilele trecute în orașul de pe malul Begăi. În faza grupelor, arădenii au învins Ripensia (6-0) și LPS Banatul (7-1), apoi au remizat cu Atletico Timișoara (0-0). În semifinale, galben-negrii au trecut cu 5-0 de Viitorul Timișoara, iar ultimul act l-au câștigat cu același scor în fața celor de la Atletico Timișoara. Tudor Margan a fost desemnat jucătorul finalei, iar golgeterul competiției a venit tot de la Atletico – Ayan Barbu.

”Rico” Cîmpian și Flavius Stoica au contat pe: Suli Patrick, Căilean Andrei, Sala Bogdan, Margan Tudor, Băeșu Vlad, Fericean Matei, Nădăban Luca, Spătariu Daniel, Koncz Patrick, Stoian Luca, Sandu Andrei, Barbu Ayan, Lanevschi Marc, Tănăsie Marco, Ciubotari Mario, Cijevschi Sasha, Miara Dominik.

Grupa mai tânără cu un an a avut și ea o comportare meritorie. În grupe, Atletico a remizat cu Pandurii Târgu Jiu, 1-1, au fost învinși de Atletico Timișoara, 1-3, și au câștigat meciurile cu Ripensia, 4-0, și Ghiroda, 2-1. În semifinale, puștii lui Cîmpian și Stoica au fost învinși cu 2-1 de LPS Banatul, iar în finala mică s-au înclinat în fața celor de la Atletico Timișoara, scor 1-3.

Lot: Molnar Dragoș, Coroiu Alex, Partan Rafael, Pantea Alexandru, Bandrabur Daniel, Barta Andrei, Vidac Darian, Toma Denis, Contra Keiden, Sandu Matei, Popa Raul, Tănăsie Mateo, Fricățel Sanders, Popov Nemania, Dehelean Luca.

Locuri doi și trei pentru puștii lui Țigan și Diarra

Rezultate bune la Timișoara Football Cup au obținut și grupele 2011 și 2012 ale Academiei UTA. Echipa mai mică a luat argintul după ce a cedat în finală, 0-2, cu Ghiroda, în formula: Eric Rada, Denis Alb, Andrei Țone, Kevin Vinter, Denis Fricățel, Rafael Mănuța, Răzvan Dan, Luca Breban, Mario Talpaș și Narcis Chișe.

În lupta pentu trofeu în calea Academiei UTA 2011 s-a aflat Atletico, care a câștigat cu 2-1 în semifinală, astfel că „roș-albilor” le-a rămas doar varianta locului 3. Și arădenii nu au pierdut ocazia să ia bronzul, după un succes cu 5-1 cu CFR Timișoara. Caleb Ardeu, Răzvan Moise, Alexandru Bulzan, Vlad Mihnea, Patrick Urs, Luca Radu, Rareș Iordache, Denis Vonea, Ianis Fîc și Alexandru Marc. Luca Radu, nimeni altul decât băiatul lui Alexandru Radu, preparatorul fizic al primei echipe utiste, a fost desemnat jucătorul turneului.

Ambele grupe sunt pregătite de tademul Cristian Țigan – Abdoulaye Diarra, care recent au preluat și grupa de 2013 din mâna lui Daniel Mărcuș.

0
0

Articolul UTA 2014 și Atletico 2009 își adjudecă două turnee importante, puștii lui Țigan și Diarra se întorc și ei cu medalii de la Timișoara! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*