UTA a părăsit Clujul cu direcția Pitești, via Tărlungeni: Balint speră să-l recupereze pe Lorenzi, dar îl pierde pe Rus

La cald, jucătorii „Bătrânei Doamne” au fost foarte supărați pentru rezultatul de egalitate de la Cluj, contra Universității. Între toți, portarul Iacob, care a apărat perfect până la reușita de 1-1 împărțită de Goga și Andrei Rus. De altfel, goal-keeperului utist nu i se poate reproșa nimic, însă acum oricum nu mai e nimic de făcut decât mobilizarea pentru disputa cu FC Argeș, de sâmbătă, de la ora 15.

În această dimineață, arădenii s-au antrenat pe un teren închiriat în Dealul Gruia. Bineînțeles, cei care au evoluat mai mult ieri au avut parte de exerciții mai ușoare, de revenire după efort, iar ceilați s-au pregătit la un ritm mai ridicat. Stafful tehnic arădean e preocupat de situația Diego Lorenzi. „Închizătorul” brazilian nu a fost nici pe foaia de joc la meciul de la Cluj din pricina unor probleme de ordin muscular și mai are doar două zile să-și revină complet. Și Alex Ioniță are ușoare probleme la genunchi, așa că Balint trebuie să-și aleagă bine oamenii de pe axul central, de acolo de unde va lipsi căpitanul Cipri Rus. Golgheterul UTA-ei și al campionatului a luat cel de-al patrulea catonaș galben stagional aseară și este automat suspendat.

Delegația arădenilor a plecat în jurul orei 14 de la Cluj cu direcția Tărlungeni. Aici vor rămâne până mâine, unde vor face și ultimul antrenament înainte de duelul cu trupa lui Ionuț Badea, după care vor ancora la un hotel de la Mărăcineni, o localitate aflată la 5 kilometri de orașul din Trivale.

Altfel, să mai spunem că UTA a aflat când va disputa următoarele partide, după cea de sâmbătă. „Intermediara” cu Buzăul, de la Arad, începe miercuri, 13 noiembrie, de la ora 14, iar în weekend, la București, cu Metaloglobus, „roș-albii” vor juca duminică, 17 noiembrie, la ora 14. Apoi, restanța cu Rapidul se va disputa miercuri, 20 noiembrie, tot de la ora 14 și tot în Capitală. În fine, „Bătrâna Doamnă” revine acasă cu un meci împotriva celor de la Farul Constanța, tot duminică, dar pe 24 noiembrie, de la ora 11,30. Inițial, ultima restanță a turului, cea cu Chiajna a fost programată de FRF marți, 26 noiembrie, dar e clar că aceasta va fi mutată, cel mai probabil, pentru ziua de miercuri. În afară de jocul cu Gloria Buzău, UTA va fi televizată de posturile naționale, Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport.

0
0

Articolul UTA a părăsit Clujul cu direcția Pitești, via Tărlungeni: Balint speră să-l recupereze pe Lorenzi, dar îl pierde pe Rus apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*