UTA a scăpat de COVID: Toți jucătorii sunt apți pentru meciul cu Gaz Metan!

Cu toate că emoțiile erau mari în plină explozie de infecții cu coronavirus, dar și pentru faptul că fundașul Botoșaniului, Andrei Chindriș, a fost testat pozitiv după meciul de sâmbătă seară, utiștii au ieșit cu toții bine la „tamponul” din această săptămână. ”Ieri, efectivul primei echipe a UTA-ei a susținut o nouă testare colectivă COVID. Deznodământul a sosit în această dimineață, iar veștile sunt bune: toți jucătorii și antrenorii au rezultate negative” – se anunță pe site-ul oficial al grupării arădene.

Așadar, inclusiv Dragoș Balauru și Ioan Hora, ultimii fotbaliști din lot cu teste pozitive s-au negativat acum și pot să revină la pregătire alături de colegii lor. Rămâne de văzut dacă vreunul dintre ei va prinde măcar banca de rezerve în disputa contra celor de la Gaz Metan, de luni seara (ora 20,30), dar deja e un lucru bun că se pot antrena din nou în grup.

Semne de întrebare privind prezența pe teren cu medieșenii sau măcar pe foaia de joc mai sunt și în dreptul lui Miculescu și Pleașcă, ambii confruntându-se cu probleme de ordin muscular după deplasarea UTA-ei din județul Sibiu, contra celor de la Hermannstadt de acum trei săptămâni.

0
0

Articolul UTA a scăpat de COVID: Toți jucătorii sunt apți pentru meciul cu Gaz Metan! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*