UTA, abonată la debuturi cu Viitorul (Farul)! Balint: „Înfruntăm cel mai ambițios proiect al momentului în fotbalul românesc, să simțim energia suporterilor!”

Sorții au vrut ca UTA și Viitorul (noua Farul după schimbarea actelor conform fuziunii dintre cele două grupări constănțene anunțată în urmă cu o săptămână) să se întâlnească din nou în prima etapă a Ligii I. De această dată, duelul va avea loc la Arad, între 16 și 19 iulie și nu la Ovidiu, precum vara trecută. De altfel, din postura de nou promovată, echipa „roș-albă” ar fi trebuit să joace acasă la revenirea după 12 ani în elită, dar noul stadion „Francisc Neuman” nu a primit la timp toate avizele.

Acum, însă, constănțenii vor veni în Calea Aurel Vlaicu peste aproximativ trei săptămâni, al redebutul lui Gică Hagi pe banca tehnică și cu ex.-ul Adrian Petre pregătit să demonstreze că, poate, s-a renunțat prea ușor la el. „Devine deja o tradiție să jucăm prima etapă în compania echipei din Constanța, dupa ce în sezonul trecut i-am întâlnit în prima etapă atât în sezonul regular, cât și în play-out. Toată lumea știe de fuziunea dintre Viitorul și Farul, este cel mai ambițios proiect al momentului actual în fotbalul românesc, cu revenirea lui Gica Hagi pe bancă. Prin urmare, ne așteaptă o prima etapă foarte dificilă. În schimb, mă bucur că vom juca acest prim meci al sezonului pe propria arenă, sper să avem cât mai mulți fani în tribune, după o perioadă în care ne-a lipsit foarte mult energia suporterilor noștri,a declarat Laszlo Balint, din cantonamentul echipei arădene de la Rogla, după aflarea țintarului.

După deplasarea de la Pitești, cu FC Argeș, în etapa a treia la Arad sosește FCSB-ul antrenat din acest sezon de Dinu Todoran.

1
0

Articolul UTA, abonată la debuturi cu Viitorul (Farul)! Balint: „Înfruntăm cel mai ambițios proiect al momentului în fotbalul românesc, să simțim energia suporterilor!” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*