UTA are nevoie de voluntari pentru a organiza în condiții mai bune următoarele partide de pe teren propriu, în Liga 1!

După Rapid – Chindia Târgoviște, pe o Arenă Națională de aproape 56 de mii de locuri, ocupată de aproximativ 15 mii de spectatori duminică seara, UTA – Farul Constanța a fost meciul cu cei mai mulți fani în tribunele noului „Francisc Neuman”. În contextul restricțiilor legate de pandemia de COVID, numărul locurilor puse la bătaie au fost 5500 și ele s-au ocupat în întregime, însă odată cu afluența importantă de public, s-au născut și unele probleme organizatorice pe care doar personalul angajat al clubului fanion al Aradului nu le poate gestiona de unul singur.

Tocmai de aceea, gruparea „roș-albă” cere ajutor extern sub forma voluntariatului pentru evenimentele ce urmează.

“Căutăm parteneri pentru evenimentele de pe Arena ”Francisc  Neuman”, precum și alte activități ale clubului. Având în vedere importanța noului sezon, cu revenirea fanilor pe stadioane, dorim să ne mărim echipa de organizare. Cei care doresc să ni se alăture și să devină voluntari UTA sunt rugați să trimită un portofoliu care să cuprindă CV-ul și să confirme disponibilitatea unui interviu. Amintim că acțiunile cuprind atât activități în zilele premergătoare evenimentelor (meciurilor), cât și în ziua meciurilor, în general weekend. De asemenea, voluntarii vor fi angrenați în campanii de marketing, comunicare și altele.

Vă așteptăm alături de noi! Pentru noi doar UTA contează!”, se menţionează pe site-ul oficial al clubului arădean. Cei interesaţi, pot lua legătura cu Ștefan Boroș, telefon 0744.530.651 sau e-mail stefan.boros@uta-arad.ro.

0
0

Articolul UTA are nevoie de voluntari pentru a organiza în condiții mai bune următoarele partide de pe teren propriu, în Liga 1! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*