UTA – Craiova, pe mână lui Marius Avram! Două calde, două reci pentru arădeni cu arbitrul bucureștean la centru, în Liga 1!

În etapa cu numărul 13 a Casa Liga 1 a, cu ocazia vizitei Universității Craiova la Arad, venit timpul ca „Bătrână Doamnă” să se reîntâlnească cu Marius Avram, unul dintre cei mai longevivi „centrali” din elită. E destul să spunem că utiștii au fost arbitrați de „centralul” bucureștean și cu ocazia precedentelor sezoane petrecute pe prima scenă a fotbalului românesc.

Au fost nu mai puțin de patru partide, primele doupă chiar terminându-se cu victorii pentru arădeni: 3-0 cu Jiul Petroșani (noiembrie 2006, în care a jucat și Laszlo Balint, iar Bogdan Apostu a și marcat un gol) și 2-1, în Capitală, cu FC Național (mai 2007). Apoi, în campionatul ce s-a finalizat cu retrogradarea „roș-albilor” în Liga 2-a, Avram a mai condus Urziceni – UTA 1-0 (noiembrie 2007) și Pandurii – UTA 2-1 (aprilie 2008).

Tot cu eșecuri s-au soldat și celelalte trei confruntări conduse de „fluierașul” în vârstă de 41 de ani în petrecute de „Bătrâna Doamnă” în Liga 2-a. În primul rând, a fost vorba despre acel UTA – U. Cluj 1-3, din 2010, când suporterii arădeni au avut dubii că favoriții lor și-au apărat corect șansele, după care a urmat un Damila  Măciuca – UTA 1-0 (aprilie 2013). În fine, Avram a mai condus și turul barajului de promovare în Liga 1, pierdut de arădeni cu 3-1, la Călărași. În retur, trupa lui Roland Nagy se impunea cu 4-1 și ajungea la al doilea baraj, cel cu FC Voluntari, pe care avea – însă – să-l pierdă cu scorul general de 1-3.

Mâine, la partida dintre echipele pregătite de Laszlo Balint și Corneliu Papură, ce începe la ora 19, Avram va fi asistat de Mircea Orbuleț, tot din capitală și Marius Badea (Râmnicu Vâlcea). Rezerva celor trei este orădeanul Florin Marcu, în timp ce observatorul de arbitri vine din Brașov, în persoana lui Florin Hîncu.

0
0

Articolul UTA – Craiova, pe mână lui Marius Avram! Două calde, două reci pentru arădeni cu arbitrul bucureștean la centru, în Liga 1! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*