UTA crede că i-a făcut oferta corectă Lipovei pentru Rusu: „Sper să se rezolve, aceste situații nu-i fac bine jucătorului”

UTA și Șoimii Lipova pur și simplu nu se înțeleg pentru transferul defintiv al Denis Rusu la echipa fanion a Aradului. Prin evoluțiile sale, mijlocașul de 19 ani a atras atenția multor cluburi din țară și străinătate, iar prețul său pe piață e de 5-6 ori mai mare decât în perioada în care evolua în Liga 3-a. Interesul e mare de ambele părți, fiindcă Lipova nu ar dori să piardă pe „ochi frumoși” un fotbalist în care a crezut încă de la vârsta de 16 ani, iar UTA riscă să-l piardă definitiv pe Rusu la vară după ce i-a făcut cotă la nivelul Ligii 1.

Până la urmă, conducerea „Bătrânei Doamne” a înțeles că trebuie să-i ofere o sumă de bani pentru coproprietatea de 50% a lui Rusu, dar oferta nu a fost încă acceptată de lipovani. „Clubul UTA a făcut ofertă corectă, din punctul nostru de vedere. Adică am oferit o sumă de bani pentru procentul de 50% din drepturile federative ale fotbalistului, cu care Lipova nu a fost de acord. Vom vedea ce va fi, clubul stă bine la capitolul juniori, nu vrem să facem un caz din Denis Rusu.  Noi sperăm să ajungem la o înțtelegere, dacă nu, vom vedea ce va fi în viitor. Dacă clubul din Lipova nu vrea să îl mai lase la noi…Sunt documente între cluburi, sunt lucruri clare stabilite și, după cum am spus, există negocieri. Sperăm să fie totul bine, nici jucătorului nu îi fac bine aceste situații create, ca să zic așa. Știu că s-au făcut toate eforturile pentru ca UTA să facă o ofertă corectă pentru jucător, iar mie mi se pare că UTA i-a dat o mare șansă jucătorului, care apoi a demonstrat că are valoare și merită să joace în Liga 1. Dar, repet, avem foarte mulți tineri de perspectivă, UTA produce în continuu. Chiar acum zilele trecute am trimis la Federație documentele pentru o nouă clasificare a Academiei noastre, sperăm să avem un punctaj la fel de bun precum anii trecuți”, a menționat Dorin Stana, team managerul UTA-ei.

Chiar zilele trecute, președintele Lipovei a vorbit și el despre situația tânărului mijlocaș stânga al lui Laszlo Balint. „Eu nu am ce să discut despre un fotbalist care aparține de UTA până pe 30 iunie. De atunci încolo rămâne de văzut ce se va întâmpla cu el. Are un impresar care poate veni cu oferte pentru el și, probabil, vom decide împreună cu el unde va juca mai departe. Eu mi-aș dori să continue la UTA, dar…”, spunea Radu Pop.

0
0

Articolul UTA crede că i-a făcut oferta corectă Lipovei pentru Rusu: „Sper să se rezolve, aceste situații nu-i fac bine jucătorului” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*