UTA dă cei mai mulți fotbaliști în echipa etapei Casa Liga 1, câte unul pentru fiecare compartiment mai puțin atacul!

După trei eșecuri consecutive în play-outul Ligii I, UTA a câltigat cu 2-1 pe terenul Astrei și dă, în premieră, trei jucători în echipa etapei construită de Revista LPF. De altfel, arădenii au cei mai mulți jucători în „11”-le ideal, câte unul în fiecare compartiment, exceptând atacul.

Așadar vorbim despte:

Florin Iacob (27 de ani) – A fost în mare formă, intervenţiile sale contribuind din plin la succesul izbutit de arădeni pe terenul giurgiuvenilor.

Erico da Silva (31 de ani) –  A fost din nou decisiv pentru UTA. A înscris a cincea oară în acest sezon, patru dintre goluri fiind marcate cu capul.

David Miculescu (21 de ani) – Din nou, tânărul jucător arădean şi-a trecut numele pe tabela de marcaj. Este unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din Liga 1.

Puncte extrem de importante au luat alte echipe cu nume din fotbalul românesc, care, bineînțeles, au și ei remarcați în runda cu numărul 6 din play – off / play-out, după cum urmează: UTA (Iacob) – Erico (UTA), Mitrea (Sepsi), Burcă (CFR Cluj) – Sorescu (Dinamo), Vașvari (Sepsi), Olaru (FCSB), Moruțan (FCSB) – Miculescu (UTA), Malele (FC Argeș), Itu (CFR Cluj). Pe bancă stă Dusan Uhrin jr., aflat la al treilea succes consecutiv la cârma lui Dinamo.

 

0
0

Articolul UTA dă cei mai mulți fotbaliști în echipa etapei Casa Liga 1, câte unul pentru fiecare compartiment mai puțin atacul! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*