UPDATE! UTA demarează de joi campania de vânzare a abonamentelor pentru Liga 1! Vezi cât te costă accesul pe noua arenă „Francisc Neuman” și împărțirea pe sectoare!!

Cu zece minute înainte de miezul nopții, clubul UTA a venit cu, poate, cel mai așteptat anunț al verii, demararea campaniei de vânzare a abonamentelor și biletelor. Vorbim despre acontarea locurilor pe noul stadion „Francisc Neuman” la meciurile de acasă ale echipei favorite, aflată din nou pe scena primului eșalon după 12 ani de pauză. Bineînțeles, la această oră, în contextul pandemiei de coronavirus, nu se știe data la care autoritățile vor permite din nou accesul spectatorilor pe stadion, însă foarte mulți dintre fanii „roș-albilor” vor să-și rezerve din timp un scaun, ajutând, astfel, financiar și gruparea arădeană.

Iată mai jos, comunicatul clubului UTA, însoțit și de un clip în care suporteri de toate vârstele, dar și eroii promovării, în frunte cu antrenorul Laszlo  Balint invită arădenii să-și obțină din timp accesul pe arena din Calea Aurel Vlaicu:

”Clubul UTA a stabilit prețurile biletelor și abonamentelor valabile pentru meciurile din campionatul Ligii I sezonul 2020-2021.

Prețuri bilete

Peluză – 20 de lei

Tribuna II – 30 de lei

Tribuna I – 40 de lei

VIP – 120 de lei

Abonamente

Peluză – 300 de lei

Tribuna II – 450 de lei

Tribuna I – 600 de lei

VIP – 2000 de lei

Copiii cu vârstă de până la 13 ani beneficiază de o reducere de 50% atât la abonamente cât și la bilete. Copiii cu vârstă de până la 3 ani au acces gratuit și vor sta în brațele însoțitorului.

Clubul oferă cadou, pentru fiecare abonat, un tricou ”Suporter”.

Program vânzare abonamente

Locație: stadionul ”Francisc Neuman”

Joi, 20 august 2020, orele 11:00 – 19:00 – doar pentru vechii abonați

Vineri, 21 august 2020, orele 11:00 – 19:00 

Sâmbătă, 22 august 2020, orele 10:00 – 14:00

Online, începând cu data de 21 august 2020, pe https://uta.iabilet.ro/, doar pentru următoarele sectoare:

– PELUZĂ – Sector J

– Tribuna II – Sector K

– Tribuna I – Sector A

FOTO: Ciprian Petcuț

Împărțirea pe sectoare a stadionului:

9
1

Articolul UPDATE! UTA demarează de joi campania de vânzare a abonamentelor pentru Liga 1! Vezi cât te costă accesul pe noua arenă „Francisc Neuman” și împărțirea pe sectoare!! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*