UTA deplasează „linia verde” la Timișoara, pentru testul cu Ripensia: Popa și Păcurar vor conduce un antrenament complex acasă cu restul lotului

Fiindcă are și așa destule probleme cu accidentările sau răcelile, stafful tehnic utist a decis să nu arunce în luptă prima linie în amicalul cu Ripensia. La Timișoara, se va prezenta UTA II, cu Sandu Gaica și Adi Ungur pe bancă, înăririle de la prima echipă fiind: Zamfir, Ivan, R. Iuga, Coulibaly (suspendat cu Brăila), Hrezdac, Merian, Isac, Calugher și D. Popa.

Ceilalți, inclusiv mijlocașul sârb sosit astăzi la Arad, Luka Mijokovic, vor rămâne la Arad pentru un antrenament complex sub comanda lui Ionuț Popa și Cristi Păcurar. Practic, tehnicienii arădeni vor avea la dispoziție 10-11 jucători și asta pentru că Miculescu și Stahl sunt tot bolnavi, iar lui Orlic i s-a recomandat repaus tot restul săptămânii. „Cu tot respectul pentru Ripensia, am risca enorm dacă ne-am mai angrena unii jucători la un meci de intensitatea celui de mâine. Trimitem câțiva fotbaliști din lotul primei echipe, iar noi rămânem să facem un antrenament complex cu restul. Pe mijlocașul sârb vreau să-l am eu sub observație, probabil o să-l folosim și la amicalul cu Lipova și apoi vom lua o decizie. În rest, mai căutăm neapărat un vârf de careu și, poate, un fotbalist de bandă”, ne-a mărturisit antrenorul principal al „roș-albilor”.

Așadar, mâine, de la ora 11, la Baza 2 din Complexul Dan Păltinișanu, Ripensia va avea în față un adversar extrem de tânăr, moldoveanul Calugher urmând să fie singurul senior din lotul utist. Altfel, juniorii lui Sandu Gaica și Adi Ungur mai dispută și un al doilea amical mâine seară, pe „Motorul”, cu Orțișoara.

0
0

Articolul UTA deplasează „linia verde” la Timișoara, pentru testul cu Ripensia: Popa și Păcurar vor conduce un antrenament complex acasă cu restul lotului apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*