UTA dispută primul meci internațional pe noua arenă „Francisc Neuman” contra sârbilor de la Kolubara Lazarevac, suporterii au acces doar pe bază de bilete!

După ACS Socodor, CSC Șelimbăr și Ripensia,  „Bătrâna Doamnă” a invitat și primul adversar de peste hotare pentru un meci amical pe noua arenă „Francisc Neuman”. Numele acestuia este FC Kolubara Lazarevac, din prima ligă din Serbia, deși arădenii au încercat să bată palma cu formații mai cunoscute de la sud de Dunăre, precum Steaua Roșie Belgrad sau Vojvodina, sau din Ungaria – Ferencvaros sau Debrecen.

FC Kolubara Lazarevac a promovat în primieră în primul eșalon din Serbia în această vară și a strâns 7 puncte din 18 posibile în debutul de campionat. Antrenorul Dejan Đurđević contează doar pe fotbaliști sârbi, cu excepția bosniacului Pecelj și muntenegreanului Djuranovic. Acesta din urmă a fost atacantul celor de la Poli Iași în sezonul trecut, alți doi fotbaliști, Skoric si Vasiljevic, mai trecând prin fotbalul românesc în tricoul celor de la Pandurii Târgu Jiu.

UTA – Kolubara e programat pe 4 septembrie, începând cu ora 19, iar conducerea clubului a anulat abonamentele pentru acest joc. Accesul general la meci va avea loc pe bază de bilete, ce costă cât la meciul oficial cu Voluntariul: 20 de lei (la peluza ”Iosif Petchovsky”), 30 de lei (la tribuna a II-a), 40 de lei (la tribuna I „Coco Dumitrescu”) și 200 de lei la VIP. Singura facilitate de care beneficiază abonații este legată de posibilitatea să achiziționeze bilet pe locul unde dețin abonament, la Arena ”Francisc Neuman”, după următorul program:

Marți: 15:00 – 19:00

Miercuri: 15:00 – 19:00

Programul de vânzare „la liber” la Arena ”Francisc Neuman” este următorul:

Joi: 15:00 – 19:00

Vineri: 15:00 – 19:00

Sâmbătă: 14:00 – 18:00

De asemenea, suporterii își pot procura bilete online, joi, ora 15:00, pe site-ul uta-arad.ro

Fiindcă evenimentul nu este unul oficial, accesul la meci se face fără brățări și, implicit, nu e nevoie de vaccinuri sau teste anti-COVID.

0
0

Articolul UTA dispută primul meci internațional pe noua arenă „Francisc Neuman” contra sârbilor de la Kolubara Lazarevac, suporterii au acces doar pe bază de bilete! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*