UTA e arbitrată cu Voluntariul de Mladinovici, bucureșteanul a condus cele mai multe meciuri ale arădenilor în stagiunea precedentă

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Horia Mladinovici la partida UTA – FC Voluntari, care va avea loc mâine seară, începând cu ora 18:30. Bucureșteanul a fost arbitrul care a condus cele mai multe partide ale „roș-albilor” în sezonul trecut, cinci la număr, iar palmaresul este pozitiv pentru trupa lui Balint: trei victorii (3-0 la Clinceni, 2-1 la Mediaș și 2-0 pe teren propriu cu Sepsi), o remiză (1-1 la Hermannstadt) și doar un eșec (0-3 la Sfântu Gheorghe cu Sepsi).

La meciul de mâine seară, Mladinovici va fi asistat la cele două tușe de Daniel Mitruți, din Craiova și Cosmin Vatamanu, din București. Arbitru de rezervă a fost desemnat Marian Barbu, din Făgăraș, nimeni altul decât cel care arădenii au pierdut singurul meci al stagiunii, 1-2 la Botoșani. Observatorii întâlnirii vor fi Laszlo Sajtos, din Sibiu și Marian Ivan, din Brașov.

1
0

Articolul UTA e arbitrată cu Voluntariul de Mladinovici, bucureșteanul a condus cele mai multe meciuri ale arădenilor în stagiunea precedentă apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*