UTA – FC Argeș, al treilea meci pe care Viorel Flueran îl arbitrează în Liga 1!

Trei meciuri au pierdut utiștii în sezonul regulat al promovării în Liga 1, iar unul dintre ele a fost condus de arbitrul partidei de mâine, cu FC Argeș. Viorel Flueran a împărțit dreptatea în Rapid – UTA, din turul ediției trecute de campionat, arădenii pierzând fără drept de apel cu 2-0. Tot „centralul” din Craiova a mai fluierat o partidă a „Bătrânei Doamne” de acum doi, dar în primăvară, când U. Cluj se impunea cu 3-0 pe finalul stagiunii 2018-2019. În fine, echipa fanion a Aradului are și o amintire plăcută cu Flueran la centru în eșalonul secund, respectiv victoria (2-0) din derby-ul județean cu Șoimii Pâncota din noiembrie 2015.

Pentru Viorel Flueran jocul de mâine, de pe arena „Francisc Neuman”, va fi doar al treilea de la nivelul primului eșalon. A mai condus în turul campionatului un Chindia – Gaz Metan 1-0 și un Hermannstadt – Poli Iași 0-1 în decembrie 2020, ambele întâlniri din zona play-out, așa cum este și cea dintre UTA și FC Argeș. Aceasta începe sâmbătă, la ora 16,30 și contează pentru runda a 18-a a Casa Liga 1.

Craioveanul îl va avea la una dintre linii pe concidadinul său, Adrian Popescu, iar la cealaltă pe clujeanul Alexandru Cerei. Arbitru de rezervă este Rareș Vidican, din Satu Mare, iar de notele pentru „fluierași” se ocupă sibianul Viorel Huzu.

FOTO: Claudia Carp

0
0

Articolul UTA – FC Argeș, al treilea meci pe care Viorel Flueran îl arbitrează în Liga 1! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*