UTA își ia portar sub vârstă (tot) de la Ripensia: Mociu a început antrenamentele sub comanda lui Gabi Vasiliu

După despărțirea de Horațiu Moldovan (22 de ani), care nu a mai acceptat statutul celui de-al treilea portar din lot, UTA s-a orientat spre un alt goalkeeper sub vârstă. Întâmplarea face ca tot Ripensia Timișoara, formație de la care a sosit Moldovan în vară, să fie cea care le-a dat arădenilor un fotbalist între buturi, pe Haralambie Mociu.

Născut pe 2 august 2001, fotbalistul e un produs al Academiei Hagi, sosit la formația timișoreană în vara lui 2019 de la CS Medgidia. A fost împrumutat și la Foresta Suceava, în prima parte a acestui an, însă nu a jucat deloc din moment ce fotbalul a fost înghețat în contextul pandemiei de coronavirus. În stagiunea de toamnă, Mociu a fost rezerva lui Ștefan Dobre la „Ripi”, un alt portar tânăr, de doar 19 ani.

La această oră, Haralambie Mociu participă la primul său antrenament sub comanda lui Gabi Vasiliu, tehnicianul cu portarii al „Bătrânei Doamne”. „Într-adevăr, Mociu este de astăzi la Arad, dar încă nu am defintivat mutarea sa la UTA”, ne-a confirmat Dumitru Mihu, președintele clubului Ripensia UVT. Ca și Moldovan, Haralambie Mociu este impresariat de Bogdan Apostu, așa că nu ar trebui să existe probleme pentru realizarea unei noi mutări pe axa Ripensia – UTA.

0
0

Articolul UTA își ia portar sub vârstă (tot) de la Ripensia: Mociu a început antrenamentele sub comanda lui Gabi Vasiliu apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*