UTA își prezintă lotul pentru noul sezon de Liga 1 într-un amical cu Ripensia!

Până la urmă, fanii „Bătrânei Doamne” vor avea ocazia să facă cunoștiință ca la carte cu achizițiile verii cu ocazia unui ultim amical pe care clubul intenționează să-l organizeze miercuri, 14 iulie, de la ora 18,30, împotriva Ripensiei Timișoara, pe arena „Francisc  Neuman”. Detaliile legate de organizare vor fi făcute publice  în curând de gruparea arădeană, care va răspunde, astfel, solicitărilor suporterilor care-și doreau o astfel de partidă de gală.

Așadar, 0-1 cu Hajduk Split, nu a fost ultima repetiție pentru elevii lui Laszlo Balint, care vor juca și împotriva divizionrei secunde antrenate de Cosmin Petruescu la mijlocul săptămânii viitoare. Timișorenii joacă mâine dimineață (ora 11, pe Electrica”) și cu Șoimii Lipova, iar miercuri vin la Arad în virtutea bunelor relații existente între cele două cluburi, care numai în ultimul an s-au concretizat prin trecerile lui Horațiu Moldovan, Haralambie Mociu și Tudor Călin din „galben-roșu” în „roșu-alb”.

În altă ordine de idei, clubul arădean a stabilit tarifele biletelor de acces la meciurile din campionatul 2021-2022 al Ligii I, iar acestea sunt următoarele:

Preț bilet tribuna I: 40 de lei

Preț bilet tribuna II: 30 de lei

Preț bilet peluze: 20 de lei

0
0

Articolul UTA își prezintă lotul pentru noul sezon de Liga 1 într-un amical cu Ripensia! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*