UTA își upgradează adversarii din amicale cu Progresul Pecica, Roumpoulakou se prezintă în fața fanilor arădeni

După 7-0 cu puștii de la Under 21, liderul ligii secunde trece la un adversar de un alt nivel în amicalele iernii. Mult timp în prima parte a sezonului, Progresul Pecica a fost cea mai bine clasată formație arădeană în eșalonul trei și va rămâne o „nucă tare” și la primăvară sub comanda lui Dan Stupar. Jucători ca Szekely, Capătă sau Bozian pot face oricând diferența, doar că mâine dimineață, evident, „galben-albaștrii” pornesc cu a doua șansă.

Utiștii au în picioare două săptămâni pline de pregătire, își recuperează încetul cu încetul suflul și ritmul și e de așteptat să transpună și disputa cu o formație reunită în prima zi a acestei săptămâni. Probabil, Cristian Pușcaș va rămâne din nou pe margine, având parte de o pregătire personalizată sub comanda preparatorului fizic, Alex Radu. În schimb, după debuturile lui Jebari și Crișan cu juniorii lui Gaica și Ungur, suporterii arădeni pot vedea la lucru și ultimul transfer al „roș-albilor”, greco-albanezul Simo Roumpoulakou.

La pecicani va apărea pentru prima oară și Florin Mateucă, mijlocașul ofensiv care s-a despărțit de Crișul în această iarnă. Dacă va semna cu Progresul, „Mateo” va acoperi plecarea lui Dumitru Copil.

UTA – Pecica se joacă sâmbătă dimineață începând cu ora 11, pe terenul „Motorul” și va putea fi urmărit atât pe micile ecrane, cât si online, pe tvarad.ro şi Facebook TV Arad.

0
0

Articolul UTA își upgradează adversarii din amicale cu Progresul Pecica, Roumpoulakou se prezintă în fața fanilor arădeni apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*