UTA joacă din trei în trei zile după deplasarea de la Clinceni

UTA e prinsă în ritmul infernal al jocurilor oficiale în acest început de an. Arădenii au intrat pe teren tot la patru zile, dar programul devine și mai dur în perioada ce urmează. După ce au jucat duminică seara cu Dinamo, arădenii vor evolua din nou joi, la Clinceni, în cadrul etapei cu numărul 21, după care au la dispoziție doar 68 de ore să-și revină până la următoarea confruntare.

Duminică (ora 13,30), la Arad ajunge FC Hermannstadt, după care elevii lui Balint au alte trei zile la dispoziție să se pregătească de vizita pe „Cluj Arena” pentru optimea de finală a Cupei României, cu Universitatea. 17,45 e ora de începere al duelului, însă Iacob și colegii săi nu au prea mult la dispoziție să-și adune forțele, căci în weekend joacă din nou. Și o fac destul de repede, mai precis sâmbătă, 13 februarie, de la ora 14,30, pe terenul celor de la Chindia Târgoviște, cel mai probabil la Ploiești. E al doilea meci al etapei cu numărul 23, după FC Argeș – Viitorul ce se joacă vineri.

În clasamentul Ligii 1, UTA ocupă locul 11, cu 24 de puncte, dar are ca obiectiv și calificarea în sferturile de finală ale Cupei României.

0
0

Articolul UTA joacă din trei în trei zile după deplasarea de la Clinceni apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*