UTA, la a treia „ciocnire” acasă cu o formație aflată sub linie: „Cu Luceafărul, cel mai greu meci de până acum”

Pentru al doilea weekend la rând, UTA joacă pe teren propriu cu o formație aflată sub ea în clasament. Dacă punem la socoteală și vizita Brăilei în debutul mini-returului, e clar că „roș-albii” au fost puțin favorizați ca și program. Chiar dacă Luceafărul nu are situațiile grele ale lui ACS Poli și Daciei Unirea, rundele din 2019 fără victorie au dus-o pe loc retrogradabil, primul sub linie.

În afară de înfrângerea oarecum calculată cu U. Cluj, orădenii au remizat cu cele două Poli, cu ASU acasă (0-0) și ACS, pe „Electrica” (1-1). La acest ultim meci  a asistat și Cristian Păcurar, care a completat tabloul făcut cu ocazia testului desfășurat la începutul lunii februarie, pe arena „Motorul” și încheiat cu scorul de 1-1. „Îi cunoaștem deja destul de bine, sunt o echipă cu pretenții ce vrea să scape de zona retrogradării. Se bazează pe jucători iuți, verticalizează repede. De asemenea, au un portar bun, pe fundașul Oros, dar și juniori de calitate de la Ardealul. În față, nou venitul Bebey nu cred că este pregătit, dar e disponibil Vasile Pop, un fotbalist ambidextru, experimentat, care poate face diferența. Față de jocul cu U. Cluj le și revin doi fotbaliști suspendați, vor face și ei ceva modificări. Le știm și ne gândim la ele. Sunt foarte determinați, eu zic că este cel mai greu meci dintre cele disputate până acum, în acest an”, consideră antrenorul secund al „Bătrânei Doamne”. Melinte și Copaci sunt suspendați la UTA, Coulibaly – accidentat, iar Șeroni și Costin sunt incerți.

Într-adevăr, din efectivul „luceferilor” vor face din nou parte și fundașul central Yabre si cel stânga, Moihedja, care și-au ispășit runda de suspendare contra „șepcilor roșii”. În schimb,  apărătorul Opriș și atacantul Lăsconi sunt tot accidentați și nu vor face deplasarea pe Mureș.  „Trebuie neapărat să luăm punct sau puncte la Arad. Am și jucat un amical cu arădenii, dar acum datele vor fi cu totul altele. Cunoaştem UTA, cei de acolo ne ştiu foarte bine, va fi un meci interesant. Încercăm să scoatem maximum din fiecare joc, iar fiecare punct obţinut este foarte important. Liniştiţi vom fi abia atunci când vom fi matematic salvaţi. Până atunci trebuie să ne concentrăm, să strângem rândurile toţi şi să muncim mult mai mult”, a declarat antrenorul orădenilor, Cristian Lupuţ.

Confruntarea din cadrul etapei a 25-a începe mâine, la ora 11 și nu va fi televizată.

Formații probabile:

UTA: Bodea – Costin, El Hasni, Șeroni, Ciucur – Neagu, Matei – Stahl, Miculescu, Kanda – Rus.

Luceafărul: Moga – Vanya, Yabre, Oros, Moihedja – Mitrică, Prejmerean, Lu, Chiorean – V. Pop, G. Paraschiv.

În altă ordine de idei, clubul UTA continuă campania pentru direcționarea procentului de 2% din impozit către club. Reprezentanții grupării emblemă a orașului vă așteaptă la standurile amenajate în incinta stadionului „Motorul”, în ziua meciului cu ACS Poli. Formularele pot fi descărcate și de pe site-ul clubului, www.uta-arad.ro, apoi depuse atât la sediul din Calea Victoriei, nr. 20, cât și sâmbătă, la meci. Campania continuă la nivel național până în luna iulie.

0
0

Articolul UTA, la a treia „ciocnire” acasă cu o formație aflată sub linie: „Cu Luceafărul, cel mai greu meci de până acum” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*