UTA, la al 8-lea penalty dictat împotriva ei: „Începem să ne obișnuim…Erico mi-a spus că nu a fost sub nicio formă fault”

Deplasarea recordurilor pentru UTA. La Clinceni, Antal a înscris cel mai rapid gol al stagiunii, după numai 27 de secunde, dar spre finalul jocului arădenii au avut împotriva lor al 8-lea penalty din acest campionat. Dacă după partida cu Dinamo, Laszlo Balint a tunat și fulgerat la adresa arbitrilor, astăzi a fost mai diplomat și, oarecum, chiar a aprobat decizia lui Horia Mladinovici. Sigur și scorul final a avut darul să-i schimbe puțin optica „principalului” teamului de pe Mureș.

Ce s-a întâmplat mai exact? În minutul 79, Markovic și Erico da Silva s-au dat cap în cap în careul lui Iacob, iar „centralul” Horia Mladinovici a considerat că utistul a faultat. Nici măcar bucata desprinsă din dintele fundașului nu l-a încumetat pe arbitrul bucureștean, doar că Academica nu a putut marca nici măcar din penalty. „Începem să ne obișnuim. Din fericire, astăzi am scăpat fără gol, dar trebuie să o spun din nou, avem nevoie de mai multă responsabilitate în momentul în care abordăm duelurile din careu. Eu am discutat cu Erico, el mi-a zis că sub nicio formă nu a fost fault. Personal, nu am văzut faza, am fost departe. Probabil că, dacă Horia Mladinovici a dat fault, probabil că a fost ceva contact acolo”, a spus Laszlo Balint când a fost întrebat despre lovitura de pedeapsă obținută de echipa lui Ilie Poenaru.

Antal, Tomozei și Roger au ieșit cu probleme de ordin muscular de pe teren, dar antrenorul UTA-ei a declarat la finalul meciului că și Buhăcianu a acuzat ceva dureri. „Suntem puțin îngrijorați pentru această situație, pentru urmează trei meciuri în șase zile pentru noi, meciuri foarte importante pe care trebuie să le abordăm cu jucători valizi, cât se poate de mulți jucători valizi. E clar că a intervenit o uzură, suprafața de joc a pus probleme mari pe fondul unui consum energetic important, Sperăm să îi recuperăm cât se poate de repede pe jucătorii ieșiți azi de pe teren, rămâne să vedem în urma investigațiilor pe care le vom face în momentul în care ajungem la Arad care este starea lor medicală exactă și care ar fi perioada de indisponibilitate”, a adăugat Gyuszi Balint.

FOTO: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

0
0

Articolul UTA, la al 8-lea penalty dictat împotriva ei: „Începem să ne obișnuim…Erico mi-a spus că nu a fost sub nicio formă fault” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*