UTA – Mediaș, al doilea meci pentru „centralul” Moroiță în Liga 1! Ploieșteanul – martor la promovarea arădenilor

Partida UTA – Gaz Metan, de mâine seară, va fi arbitrată de Andrei Moroiță, ploieșteanul fiind la cel de-al doilea meci de Liga 1 din carieră. Fostul fundaș a debutat ca arbitru de centru în prima divizie la partida Viitorul – FC Argeș 2-2, de acum două săptămâni. Prahoveanul a dictat câte un penalty de echipă, cel de-al doilea în prelungiri, permițându-le constănțenilor să evite eșecul.

Moroiță a mai arbitrat echipa mare a UTA-ei o singură dată. Se întâmpla în Liga 2-a, în toamna anului 2018, când arădenii pierdeau pe „Motorul” (scor 1-2) contra lui FC Argeș. Și tot într-un meci cu piteștenii Moroiță a apărut în calea „Bătrânei Doamne”, dar, de această dată ca rezervă a confruntării ce a a consfințit promovarea arădenilor în Liga 1, de pe 2 august.

În fine, Andrei Moroiță a condus la centru semifinala Ligii Elitelor U19, dintre UTA și Dinamo, încheiată cu scorul de 6-5 în favoarea „câinilor” după loviturile de departajare.

0
0

Articolul UTA – Mediaș, al doilea meci pentru „centralul” Moroiță în Liga 1! Ploieșteanul – martor la promovarea arădenilor apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*