UTA nu a câștigat niciun meci cu „centralul” de mâine, de la Botoșani

Pentru „ciocnirea” pentru locul 5 în Casa Liga 1, Comisia Centrală a Arbitrilor a apelat la un „central” cu care UTA nu a câștigat niciun meci oficial. Este vorba despre clujeanul Horațiu Feșnic, care a condus-o pe „Bătrâna Doamnă” în două rânduri sezonul trecut, chiar pe arena „Motorul”, unde arădenii ridicaseră o fortăreață până la întreruperea campionatului din pricina pandemiei de coronavirus. Doar că arbitrul de pe Someș a oficiat la meciul din 16-imile Cupei României, UTA – Dinamo 1-3, iar apoi, în vară, la partida de play-off cu Petrolul. Până la urmă, a fost singura dispută pe care „roș-albii” nu au pierdut-o acasă în această fază a competiției, punctul cucerit la 1-1 dovedindu-se important pentru promovarea în Liga 1.

Dar, Feșnic a mai arbitrat-o pe UTA și în Liga 2-a. În septembrie 2013, arădenii pierdeau cu 2-1 la Oradea, cu FC Bihor, iar în  2016 clujeanul a fost martor la, poate, cel mai negru derby al Vestului din istorie. Negru la propriu, pentru că „roș-albii” și „alb-violeții” s-au bătut pentru un punct în mocirla de pe „Motorul” (scor 1-1).

Mâine, la Botoșani, cu începere la ora 19,15, Horațiu Feșnic va fi asistat moldovenii Sebastian Gheorghe (Suceava) și Adrian Vornicu (Iași). Rezervă va fi Alin Moroiță, din Ploiești, iar de notele pentru cavalerii fluierului va vi responsabil Vasile Bratu, din Slobozia.

0
0

Articolul UTA nu a câștigat niciun meci cu „centralul” de mâine, de la Botoșani apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*