UTA nu are amintiri prea plăcute cu „centralul” meciului de la Botoșani!

Etapa cu nunărul 4 a Ligii 1 debutează mâine seară, de la ora 18,30, cu UTA protagonistă pe stadionul din Botoșani. Comisia Centrală a Arbitrilor i-a dat lui Marian Barbu, din Făgăraș, fluierul pentru „ciocnirea” dintre două dintre echipele ce nu au cunoscut gustul înfrângerii în acest sezon.

Până acum, Barbu a condus un singur meci al arădenilor în elită și a fost unul de tristă amintire, 0-1, cu FC Hermannstadt, în etapa cu numărul trei al play-outului Ligii 1. A fost confruntarea ce a agitat destul de mult apele în rândul suporterilor utiști, care au văzut ceva necurat la mijloc, mai ales că trupa lui Laszlo Balint era destul de liniștită după succesele cu Viitorul și Dinamo. UTA și-a făcut punctele salvării matematice cu o rundă înainte de finele stagiunii și acel episod a fost dat uitării.

Altfel, „centralul” din Făgăraș a mai condus-o pe „Bătrâna Doamnă” în alte trei ocazii în Liga 2-a. Cea mai recentă s-a jucat în play-offul din vara lui 2020, când Turris Turnu Măgurele s-a impus cu 4-3 pe arena „Motorul”.  În fine, Barbu a mai arbitrat-o pe UTA și în octombrie 2015, 2-1 cu Chindia, la Arad și în noiembrie 2019, 1-1, cu Turris, la Turnu Măgurele, ocazie cu care l-a eliminat de pe teren pe utistul Andrei Rus.

În confruntarea de mâine, de pe arena „Municipală” din Botoșani, brașoveanul va fi asistat de: Mircea Orbuleț (București) și Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe – Covasna), rezervă fiind Mihai Amorăriței (Câmpina – Prahova). Notele „fluierașilor” vor fi date de Sorin Boca, din Iași, iar observator de joc este Ion Ion, din București.

0
0

Articolul UTA nu are amintiri prea plăcute cu „centralul” meciului de la Botoșani! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*