UTA nu are probleme doar cu suspendările, Tomozei e bolnav și ratează vizita Craiovei!

Cel puțin patru dintre titularii meciului de la București, cu FCSB (scor 0-3) nu vor fi pe gazon luni seara, contra vicecampioanei României. Cartonașele îi trimit în tribună pe mijlocașul Roșu și atacanții Hora și Morar, dar și defensiva suferă o pierdere importantă.

Laszlo Balint nu va putea conta nici pe Marius Tomozei, care are o problemă de ordin medical în zona urechii. A făcut puroi, a fost câteva zile pe antibiotice, iar cum nici acestea nu și-au făcut efectul i s-a administrat un medicament pentru care „oficialii” UTA-ei au cerut inclusiv acordul Agenției Naționale Anti-Doping. Cert este că mijlocașul dreapta nu s-a antrenat deloc în această săptămână și, cu siguranță, nu intră în planurile staffului tehnic pentru jocul cu oltenii lui Papură.

În aceste condiții, e de așteptat ca Bustea să apară din nou în apărare, în dreapta, dacă nu cumva Balint consideră că i-a venit și rândul lui Marian Pleașcă. La mijloc, e de așteptat ca Damian Isac să joace lângă Albu, cu atât mai mult cu cât croatul Klapan tot acuză probleme în zona mușchilor inghinali. Mai e și „necunoscuta” Tescan și asta pentru că și juniorul împrumutat de la Turris are ușoare probleme musculare după eșecul cu FCSB-ul.

UTA – CS U Craiova  e ultimul meci al rundei cu numărul 14 al Casa Liga 1 și se dispută luni, de la ora 19, pe arena „Francisc Neuman”.

FOTO: Claudia Carp

0
0

Articolul UTA nu are probleme doar cu suspendările, Tomozei e bolnav și ratează vizita Craiovei! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*