UTA nu contează pe 7 dintre jucătorii săi în amicalul cu CFR Cluj: „E interesant de văzut cum vom face față unui test cu campioana, dar mai ales cum ne atingem obiectivele”

La a treia încercare, CFR Cluj și UTA au reușit să bată în cuie un meci de verificare, după cele anulate din lunile iunie și august. De data aceasta, în pauza provocată de meciurile echipelor naționale, clujenii și arădenii își dau întâlnire mâine, la baza „Napoca”, din cartierul Gheorgheni și asta pentru că la arena „Constantin Rădulescu”, din Dealul Gruia, se desfășoară lucrări de mentenanță.

Confruntarea începe la ora 15 și nu 16, cum fusese iniuțial programată, și va fi lipsită de aportul unor fotbaliști importanți din ambele tabere. CFR-ul i-a dat la naționala mare pe Camora, Burcă, Deac și Manea, iar la tineret pe Costache și Itu. Dincolo, UTA are cinci fotbaliști cu probleme medicale și alți doi cu probleme de ordin personal.

Laszlo Balint nu poate conta încă pe Hrezdac, Ioniță și Bustea, dar nici pe Klapan și Iacob. Mijlocașul croat nu și-a revenit încă după  contractura musculară suferită pe finalul jocului cu Dinamo, în timp ce portarul „roș-albilor” are din nou o încărcătură pe mușchi, de genul celeia acuzată înainte de testul de la Sibiu cu Hermannstadt. Apoi, Florin Ilie și Ioan Hora sunt învoiți, fiindcă primul își unește chiar azi destinele cu Silvia în fața ofiețrului stării civile, iar atacantul „roș-albilor” e naș, mâine, la Oradea. „Nu se punea problema să nu-i înțelegem pe cei doi jucători, mai ales pe Florin căruia îi dorim <<Casă de Piatră>> și o familie mare și frumoasă. Dar și Horică are acest eveniment programat demult, important este să-i am pe toți apți și conectați sută la sută în pregătirea meciului cu Hermannstadt”, ne-a mărturisit Laszlo Balint, antrenorul „Bătrânei Doamne”

CFR Cluj e campioana României pentru al treilea an consecutiv și singura echipă românească calificată în cupele continentale, respectiv grupele Europa League. „Un test mai mult decât binevenit pentru noi, împotriva unei formații ce nu are nevoie de multe prezentări. E sub ochii tuturor ceea ce a reușit Dan Petrescu la CFR Cluj, pentru UTA e interesant de văzut cum va face față unui test cu o astfel de echipă, însăși campioana României. Chiar dacă lor le lipsesc, poate, cei mai buni jucători convocați la echipele naționale, e clar că au cu ce să ne pună probleme, însă ne propunem să ne ridicăm la nivelul lor, dar mai ales să ne atingem obiectivele propuse la acest test. Sunt destule lucruri de reglat după meciul cu Clinceniul, am lucrat pe ele în această săptămână, iar mâine dorim să le și punem, pe cât posibil, în practică”, a mai afirmat Gyuszi Balint.

După antrenamentul din această dimineață, delegația arădeană, lipsită, iată, de aportul a 7 fotbaliști, dar cu toți juniorii din circuitul primei echipe (exceptându-l pe Hrezdac) a plecat spre Cluj, unde mâine după-amiază se va afla față în față cu cealaltă Campioană a Provincie, tot cu 6 titluri de campioană a României cucerite.

1
0

Articolul UTA nu contează pe 7 dintre jucătorii săi în amicalul cu CFR Cluj: „E interesant de văzut cum vom face față unui test cu campioana, dar mai ales cum ne atingem obiectivele” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*