UTA nu știe nici acum unde joacă cu Chindia, stă în picioare varianta Călărași?

Nu mai sunt nici trei zile până la meciul UTA-ei împotriva Chindiei Târgoviște, iar arădenii nu știu încotro s-o apuce. După cum se știe, stadionul „Eugen Popescu” se află în reconstrucție, iar elevii lui Emil Săndoi se cam plimbă de la un stadion la altul în acest sezon. Regulamentul nici nu-i lase să jongleze prea mult, căci trebuie să fie maxim 250 de kilometri între localitatea în care joacă un meci oficial și Târgoviște.

Astfel, Chindia a jucat acasă în acest campionat pe „Ilie Oană” , la Ploiești, pe „Marin Anastasovici”, la Giurgiu și terenul de iarbă (omologat) de la Buftea. Până în această seară, însă, târgoviștenii nu au informat LPF-ul, televiziunile și implicit adversarul de sâmbătă, în acest caz – UTA, unde vor juca în cadrul etapei a 23-a. S-a auzit ceva și de Călărași, dar pur și simplu „Bătrâna Doamnă” nu știe la această oră încotro s-o apuce, unde să-și rezerve hotelul etc.

Biletele la avion pentru cursa de vineri seara Timișoara – București sunt rezervate, dar vor fi folosite? Nu de alta, dar tot regulamentul spune că locația în care se joacă meciurile trebuie anunțată la LPF cu cel puțin zece zile înainte. Dacă regulamentele ar mai conta în fotbalul românesc?

0
0

Articolul UTA nu știe nici acum unde joacă cu Chindia, stă în picioare varianta Călărași? apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*