UTA o întâlnește duminică, la orele amiezii, pe Hermannstadt: Trei zile mai târziu „roș-albii” luptă pentru accesul în sferturile Cupei României!

UTA a pus la păstrare 4 puncte din cele 9 posibile puse la bătaie în primele meciuri ale anului. Regretul ratării succesului cu FC Argeș se stinge greu, dar „roș-albii” au în cap deja doar jocul de mâine, cu Poli Iași. Apoi, arădenii mai joacă acasă cu Dinamo ( (duminică, 31 ianuarie, de la ora 20,45), afară, cu Academica Clinceni (joi, 4 februarie, ora 15) și, din nou, pe „Francisc Neuman”, cu FC Hermannstadt.

LPF-ul și televiziunile au programat meciul cu sibienii, care nu o duc deloc bine în Liga 1 nici cu Liviu Ciobotariu pe bancă, duminică, 7 februarie, de la ora 13,30! Trei zile mai târziu, elevii lui Laszlo Balint intră din nou pe gazon, dar de această dată în confruntarea din cadrul optimilor Cupei României, pe „Cluj Arena”. Disputa cu Universitatea începe miercuri, 10 februarie, la ora 17.

Așadar, un program extrem de încărcat pentru „Bătrâna Doamnă”, care e extrem de interesată și de Cupa României, Laszlo Balint luând în calcul și un parcurs până în fazele finale ale competiției.

0
0

Articolul UTA o întâlnește duminică, la orele amiezii, pe Hermannstadt: Trei zile mai târziu „roș-albii” luptă pentru accesul în sferturile Cupei României! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*