UTA, prima echipă pe care Hermannstadt o va găzdui la Mediaș!

FC Hermannstadt îşi va disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Gaz Metan” din Mediaş până la finalul sezonului 2020-2021 al Ligii I – a anunţat clubul sibian, joi seara, pe site-ul său oficial. ”Datorită lucrărilor de modernizare a Stadionului Municipal Sibiu, echipa noastră va fi nevoită să joace din nou meciurile de pe teren propriu pe o altă arenă. Suntem bucuroşi să vă anunţăm că aceasta va fi Stadionul Gaz Metan din Mediaş! Aşadar, rămânem în judeţul Sibiu, la vecinii noştri de la Gaz Metan, până la finalul acestui sezon competiţional, 2020-2021”, a anunţat gruparea de pe Cibin.

Așadar, UTA va fi prima echipă pe care sibienii o vor găzdui pe are Gazului, recunoscută pentru unul dintre cele mai bune gazoane din țară. Așadar, weekendul următor, „roș-albii” vor avea de călătorit cu 50 de kilometri mai mult (350, în loc de 300) pentru a da piept cu trupa lui Ruben Albes, pe care a învins-o în această toamnă în amical (2-0), dar la Sibiu. Partida e programată, duminică, 18 octombrie, de la ora 18,45.

În altă ordine de idei, FC Hermannstadt, prin preşedintele Claudiu Rotar, a transmis mulţumiri conducerii Clubului Sportiv Gaz Metan Mediaş, preşedintelui Valentin Iordănescu, pentru înţelegerea de care s-a dat dovadă şi pentru sprijinul pe care îl asigură astfel dezvoltării fotbalului sibian. ”Ne bucurăm că două echipe din acelaşi judeţ se pot ajuta reciproc. Aşa cum Sibiul ne-a ajutat în trecut atunci când am avut nevoie de o casă unde să putem juca, acelaşi lucru îl facem şi noi acum”, a anunţat clubul Gaz Metan.

FOTO: prosport.ro

0
0

Articolul UTA, prima echipă pe care Hermannstadt o va găzdui la Mediaș! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*