UTA, printre cele patru cluburi amendate de FRF după jocurile din etapa trecută

Dincolo de atmosfera unică creată la meciul cu FCSB, suporterii UTA-ei care au umplut 75% din capacitatea arenei „Francisc Neuman” au adus o sumă frumușică în conturile grupării fanion a Aradului. Vorbim despre aproximativ 40 de mii de euro, bani importanți pentru bugetul formației arădene. Din aceștia, o foarte mică parte ia drumul Casei Fotbalului în contul unei amenzi aplicate clubului UTA ca urmare a petardelor venite dinspre sectorul galeriei roș-albe.

Sancțiunea aplicată de Comisia de Disciplină a FRF e de 5000 de lei, tot atât cât vor plăti și dinamoviștii pentru același gen de abatere. În schimb, rapidiștii au fost amendați cu 10 mii de lei din cauza incidentelor provocate de suporteri la meciul cu Farul Constanţa, desfăşurat vineri, pe Arena Naţională din Capitală, în timp ce constănțenii plătesc și ei 7 mii de lei fiindcă au călcat și ei pe bec cu ocazia aceleași dispute.

După deplasarea de mâine, de la Botoșani, „Bătrâna Doamnă” va juca din nou pe teren propriu sâmbătă, 14 august, de la ora 21,30, contra celor de la CS U Craiova. Rețeta financiară se anunță din nou importantă pentru club, fiind rost de un nou „sold out”.

0
0

Articolul UTA, printre cele patru cluburi amendate de FRF după jocurile din etapa trecută apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*