UTA rămâne pe piață pentru încă doi-trei fotbaliști: „Ne dorim doar certitudini, de tipul lui Roger, Mode și Liviu Antal”

Echipa fanion a Aradului a început campania de achiziții din această iarnă cu trei campioni. Modestas Vorobjobas și Liviu Antal au luat laurii în Lituania, cu Zalgiris Vilnius, iar Junior Rodrigues Figueira, în Letonia, cu FC Riga.

Laszlo Balint a vorbit în special despre calitate, experiență și energie la prezentarea celor trei fobtabliști și păstrează „filtrul” și când aduce în discuție și viitoarele întăriri. „Cred că prin aducerea celor trei fotbaliști am demonstrat ce tip de campanie de achiziții facem la UTA în această iarnă. Adică, ne dorim doar certitudini, de tipul lui Roger, Mode și Liviu Antal, jucători care au valoare, dar și o mentalitate sănătoasă, de învingători, acceptând să se înhame la o treabă deloc simplă, într-un campionat nou. Bineînțeles, Liviu are experiența atâtor ani în Liga 1, el știe mai bine ceea ce înseamnă să lupți pentru obiective importante și în România și, cu atât mai mult, este un fotbalist care se descurcă foarte bine pe două-trei posturi. Am făcut un pas mare, important, prin aducerea celor trei fotbaliști, dar nu ne oprim aici. Mai vrem să transferăm doi-trei fotbaliști, neapărat un fundaș lateral, poate un vârf, dar încercăm să mai aducem și un portar sub vârstă în locul lui Moldovan. Împreună cu Bogdan (n.a. Apostu) stăm mult pe telefoane, vorbim, negociem, nu e deloc simplu, căci fotbaliștii pe care ni-i dorim au și alte oferte importante”, ne-a declarat antrenorul „roș-albilor”.

Noile transferuri pot indica și o schimbare de sistem de joc (din 442 în 433 sau 4231) pentru partea a doua a campionatului la UTA, dar: „Nu mă gândesc neapărat la acest lucru, avem niște principii și vom merge pe ele. Poate, uneori, vom schimba anumite repere tactice, dar nu vor fi modificări radicale”, a completat Gyuszi Balint.

Cinci fotbaliști au plecat în această iarnă de la UTA, Moldovan, Popescu, Ursu, Ioniță și Morar, iar Pleașcă și Klapan au fost scoși din planurile echipei, fără a se ajunge, deocamdată, la un acord pentru rezilierea de comun acord a contractelor cu gruparea arădeană. „În acest moment, nu ne gândim să mai renunțăm la niciun jucător din lot, dar discuția rămâne deschisă atâta timp cât ne vom încadra și fereastra de transferuri. Singurul meu gând se îndreaptă acum la cum să folosim cât mai eficient scurtul timp rămas până la reluarea meciurilor de campionat”, a mai punctat Balint.

0
0

Articolul UTA rămâne pe piață pentru încă doi-trei fotbaliști: „Ne dorim doar certitudini, de tipul lui Roger, Mode și Liviu Antal” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*