UTA s-a întâlnit la Cluj, la bucurie și necaz, cu arbitrul meciului de la Craiova!

„Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc a produs una dintre marile surprize ale campionatului, câștigând pe terenul campioanei CFR Cluj. Se întâmpla în runda cu numărul 11, în luna noiembrie a anului trecut, cu Iulian Călin la centru.

În acest sezon, „centralul” din Ștefănești (Argeș) a mai condus un meci al arădenilor și tot la Cluj, doar că de această dată „roș-albii” au ieșit de pe teren cu capetele plecate. Universitatea a eliminat-o încă din faza optimilor de finală ale Cupei României pe UTA, iar Călin a condus „ață” acea partidă disputată pe 10 februarie.

Mâine, de la ora 19, argeșeanul prinde teamul arădean tot în deplasare, la Craiova, pentru meciul ce deschide runda cu numărul 28 a Ligii I. De această dată, Iulian Călin va fi ajutat de Ciprian Danșa, din Satu Mare și George Neacșu, din Câmpulung Muscel, în timp ce rezerva vine de lângă București, în persoana lui Sorin Costreie. Notele arbitrilor cad în sarcina sibianului Aron Huzu.

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto

0
0

Articolul UTA s-a întâlnit la Cluj, la bucurie și necaz, cu arbitrul meciului de la Craiova! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*