UTA scapă de COVID înaintea vizitei campioanei CFR, Albu are și el șanse să revină pe gazon

Succesul de la Mediaș a venit ca o gură mare de oxigen pentru „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc înainte de seria infernală din prima parte a lunii martie. Arădenii sunt chemați să întrețină visul play-offului împotriva primelor trei clasate, CFR Cluj, FCSB și CS Universitatea Craiova și pentru asta are nevoie de tot efectivul.

Premizele sunt bune și asta pentru că mâine vor ieși din carantină și ultimii utiști infectați din „valul februarie”, respectiv fotbaliștii Florin Iacob și Alexandru Benga și antrenorul secund, Alin Pînzaru și preparatorul fizic, Alexandru Radu. Celălalt „secund”, Cezar Zanfir, completase luni cele 14 zile de izolare, așa că s-a și întors la antrenamente. Aceeași discuție e valabilă și pentru Simo Roumpoulakou, „curat” încă de vinerea trecută, așa că Laszlo Balint începe să aibă din nou variante pentru un prim „11” cât mai competitiv. Asta dacă la testarea obligatorie de mâine dimineață nu apar surprize neplăcute printre cei 5 utiști care nu au contactat încă virusul de origine asiatică.

Probabil, însă, cel puțin pe Iacob și, mai ales, Benga (fundașul nu s-a simțit tocmai bine în primele zile de carantinare) antrenorul UTA-ei nu va conta contra CFR-ului, însă cresc șansele pentru Alex Albu.   „Închizătorul” nu a avut COVID, ci a acuzat o întindere pe inghinali la meciul cu Botoșaniul și a lipsit, la rându-i, la Mediaș. De astăzi revine și el la antrenamente și dacă totul este în regulă ar putea fi luat în calcul pentru jocul cu campioana, de sâmbătă, 6 martie, de la ora 21,30. Bustea va avea și el zece zile de antrenamente intense, așa că, teoretic, va fi și el apt.

Aseară, viceliderul Ligii I a arătat mult chef de fotbal contra Argeșului, pe care a surclasat-o cu 5-0. Cu această ocazie, însă, fundașul Burcă și atacantul Omrani au încasat cel de-al patrulea cartonaș galben al sezonului și vor fi suspendați pentru jocul de pe  „Francisc Neuman”.

0
0

Articolul UTA scapă de COVID înaintea vizitei campioanei CFR, Albu are și el șanse să revină pe gazon apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*