UTA se reîntâlnește cu „centralul” prețiosului succes de pe „Ilie Oană”: Antonie i-a mai condus pe „roș-albi” în alte două partide din Liga 2-a!

14 „centrali” în 15 partide a avut UTA în turul Ligii 1. Doar bucureșteanul Horia Maldinovici i-a arbitrat pe arădeni în două jocuri, pentru ca la meciul cu Astra, de mâine, de la ora 17,30, să-i vină rândul lui Andrei Antonie, tot din Capitală, să conducă o partidă a „roș-albilor” pe scena primului eșalon.

În Liga 2-a, „Bătrâna Doamnă” a bigat toate rezultate posibile cu Antonie la centru: 0-1 cu CS U Craiova (martie 2014), 1-1 pe terenul Chindiei (aprilie 2016), iar victoria este una dintre cele mai prețioase din sezonul trecut, al promovării în Liga 1. În luna august, Rus, Buhăcianu și Lorenzi marcau în succesul UTA-ei (3-0) pe arena „llie Oană”, în fața Petrolului.

Mâine, Andrei Antonie va fi asistat de Mihai Marica (Bistrița), Ionel Dumitru (Gheghița – Prahova), în timp ce rezerva celor trei este Rareș Vidican, din Stau Mare. Observator de arbitri a fost desemnat Ioan Onicaș, din  Zalău.

0
0

Articolul UTA se reîntâlnește cu „centralul” prețiosului succes de pe „Ilie Oană”: Antonie i-a mai condus pe „roș-albi” în alte două partide din Liga 2-a! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*