UTA – Sepsi se joacă duminică după-amiază, arădenii au ultima șansă să încheie returul cu o victorie acasă!

Liga 1 ia o pauză de două săptămâni pentru meciurile echipelor naționale, iar UTA îl trimite pe Florin Iacob „sub tricolor”, iar Modestas Vorobjovas va apăra culorile Lituaniei. La revenirea pe teren pe puncte, arădenii o vor găzdui pe Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă ce-și poate rezolva calificarea matematică în play-off duminică, odată cu meciul de acasă cu Gaz Metan Mediaș.

Liga Profesionistă de Fotbal și televiziunile au decis ca echipele antrenate de Laszlo Balint și Leo Grozavu să se dueleze duminică, 4 aprilie, de la ora 17,30. Ceva mai târziu, mai precis la ora 20,30, e programat derby-ul penultimei runde a campionatului regulat, FCSB – CS Universitatea Craiova.

Partida cu Sepsi e ultima ocazie a arădenilor să nu termine returul fără niciun succes pe teren propriu. Oricum bilanțul general e dezastruos, atâta timp cât „roș-albii” au câștigat o singură dată pe noua arenă „Francisc Neuman”, cu 1-0 în fața Chindiei, în luna octombrie a anului trecut.

FOTO: Sepsi OSK (Facebook)

0
0

Articolul UTA – Sepsi se joacă duminică după-amiază, arădenii au ultima șansă să încheie returul cu o victorie acasă! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*