UTA și-a bătut în cuie lotul pentru turul ediției 2021-2022 a Ligii I: Dangubic rămâne ultimul transfer estival!

A fost o vară a schimbărilor la UTA, care s-a despărțit de nu mai puțin de 11 jucători și a transferat alți 9 și i-a promovat de la juniori pe Cristi Mihai și Marcel Mercioiu. Atacantul Filip Dangubic e ultimul sosit în „alb-roșu”, cu 4 zile înainte de debutul noii ediții a Ligii 1 și, în proporție mare, lotul nu va mai suferi modificări. Pe lângă declarațiile lui Laszlo Balint, care susține că are un vestiar complet, echilibrat valoric, iar bugetul de salarii e bine drămuit, a apărut și un alt indiciu important în sprijinul „înghețării” mutărilor în „alb-roșu”.

UTA a făcut pozele oficiale pentru sezonul 2021-2022, inclusiv cea de grup în care regăsesc 27 de fotbaliști. Dintre aceștia, doar juniorii Mociu, Mar, Mihai, Mercioiu și Călin (acesta fiind accidentat) și Ilie (care a lipsit și el săptămâni bune de pe gazon din cauza unor probleme medicale) nu au debutat încă în noul campionat, așadar nu ar trebui să existe mari nemulțumiri. Altfel, perioada de transferuri se încheie pe 6 septembrie, dar „Bătrâna Doamnă” va rămâne – în proporție de 99% – cea imortalizată în poză și anume:

Rândul de sus: Nicolae Tomescu (maseur), Adrian Mar, Claudiu Negoescu, Cristian Bustea, Juan Pablo Passaglia, Haralambie Mociu, Florin Iacob, Dragoș Balauru, Marko Vukcevic, Marcel Mercioiu, Damian Isac, Cristian Mihai, Daniel Chiorean (maseur)

Rândul de mijloc: Dorin Stana (team-manager), Zsolt Nagy (fizioterapeut), Călin Petrică (maseur), Evgeniy Shlyakov, Erico da Silva, Alexandru Benga, David Miculescu, Tudor Călin, Vinko Medjimorec, Florin Ilie, Rolandas Baravykas, Darius Mihart (medic), Dănuț Ifrim (maseur), Attila Brosovszki (manager general)

Rândul de jos: Gabriel Vasiliu (antrenor cu portarii), Alin Pînzaru (antrenor secund), Marius Tomozei, Liviu Antal, Filip Dangubic, Desley Ubbink, Laszlo Balint (antrenor principal), Ioan Hora, Roger jr., Modestas Vorobjovas, Idriz Batha, Alexandru Radu (preparator fizic), Cezar Zanfir (antrenor secund).

0
0

Articolul UTA și-a bătut în cuie lotul pentru turul ediției 2021-2022 a Ligii I: Dangubic rămâne ultimul transfer estival! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*