UTA și-a prezentat primele trei achiziții: Adrian Mar, Idriz Batha și Rolandas Baravykas!

În această seară „Bătrâna Doamnă“ a fotbalului românesc a adus în fața presei și a fanilor săi primele achiziții pentru noul sezon. Cei trei care vor evolua sub culorile UTA-ei sunt Adrian Mar, Idriz Batha și Rolandas Baravykas.

Adrian Mar este un mijlocaș de bandă stângă care la nevoie poate evolua și ca fundaș, în vârstă de 18 ani și care în sezonul precedent a evoluat la CS Mioveni, grupare cu care a reușit promovarea în primă ligă. Originar din Beclean (județul Bistrița) Mar a fost crescut de LPS Cluj. S-a încununat campion național la juniori republicani cu someșenii în 2019, câștigând și titlul de cel mai bun jucător al finalei (ocazie cu care a fost premiat de Lucian Sânmărtean). S-a remarcat și la Sănătatea Cluj (în Liga a 3-a) unde a jucat fundaș stânga, iar vara trecută a fost testat de Șoimii Lipova. Flavius Sabău nu l-a reținut în lot, dar în cele din urmă a ajuns la CS Mioveni. E impresariat de Bogdan Apostu și se va prezenta la reunirea de luni a „Bătrânei Doamne”.

Idriz Batha are 29 de ani și evoluează pe postul de mijlocaș central defensiv, fiind totuși mai ofensiv decât Modestas. Înainte de FK Tirana a mai evoluat la Partizani, Besa Kavaje, FK Teuta și Flamutari, tot în fotbalul albanez și aceasta va fi prima lui experiență într-un campionat străin.  Batha e cotat la 400 de mii de euro pe transfermarkt.com.

Rolandas Baravykas are 25 de ani și este cotat la 275 de mii de euro pe transfermarkt. Internațional lituanian care până la finalul anului trecut a fost coleg cu Modestas Vorobjovas și Liviu Antal la campioana Zalgiris.,Baravykas e de meserie fundaș dreapta, dar s-ar putea descurca la nevoie și în stânga. De asemenea el poate evolua  și ca mijlocaș stânga.

Vom  reveni cu declarații de la conferința de presă ce a avut loc în această seară.

1
1

Articolul UTA și-a prezentat primele trei achiziții: Adrian Mar, Idriz Batha și Rolandas Baravykas! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*