UTA și Balint își reconsideră din mers strategia după cazul de infectare cu COVID: „E regula acestui an special și nu ni se aplică doar nouă”

Utiștii au avut parte de doar 6 zile de vacanță în această vară, însă după doar trei antrenamente de la reunire, au fost nevoiți să ia din nou pauză. De această dată, vorbim despre o pauză forțată de protocolul medical specific cazurilor de infectare cu virusul de import asiatic, SARS-CoV-2. După cum se știe, testul lui David Miculescu a ieșit pozitiv și întreaga echipă arădeană și stafful tehnic au intrat în izolare.

Astfel, planurile lui Laszlo Balint sunt date peste cap, atâta timp cât antrenorul „roș-albilor” vorbea despre o pregătire specifică, cu completare pentru noile achiziții, dar mai ales de amicalul ce trebuia să aibă loc vineri seara, la Cluj, împotriva CFR-ului. „Ne-a cam obișnuit ca în acest an să ne refacem planurile, să ne reconsiderăm din mers strategia. E regula acestui an special și nu ni se aplică doar nouă, ci și echipelor din campionate importante, de cupe europene unele dintre ele. Sigur, speram să fim ocoliți de acest virus, dar nici nu putem da vina pe cineva. I se putea întâmpla oricărui dintre noi, de acum cel mai important este ca David să fie cât mai repede din nou sănătos. Am și discutat cu el și, deși e încă internat în spital la Timișoara (n.a. CFR), se simte din ce în ce mai bine. Cât despre noi, restul, e important să ieșim negativi la testul de sâmbătă pentru a ne relua pregătirile de duminică. Așa cum am spus și înaintea play-offului Ligii a 2-a, aspectul mental va fi extrem de important, în condițiile în care, iată, din păcate, nu ne putem atinge chiar toate obiectivele din punct de vedere fizic și tehnico-tactic. Și de acum chiar am să vorbesc și o să mă preocup doar de felia mea, căci, din câte am văzut am deranjat”, ne-a declarat Laszlo Balint.

Bineînțeles, antrenorul arădenilor a aflat, la rândul său, de „săgețile” trimise de primarul Călin Bibarț, care-l sfătuia să nu mai discute despre stadion, ci să-și vadă exclusiv despre pregătirea echipei. „Nu vreau să intru în niciun fel de polemică, îmi pare rău că am supărat dacă am spus că aș fi dezamăgit să nu jucăm primul meci acasă pe noul stadion. Până la urmă, UTA e un brand al orașului și merită tot ce e mai bun din partea noastră, a tuturor. Dar, mă opresc aici și-mi văd exclusiv de pregătirea echipei, căci și așa avem destulă treabă în fața noastră”, a adăugat tehnicianul UTA-ei.

Presa centrală susține că Alexandru Albu, fotbalistul cu profil defensiv al Chiajnei, dorit și de FCSB, Gaz Metan, Voluntari sau Clinceni, s-ar fi înțeles cu UTA. „Până nu e la Arad și-l va prezenta, eventual, clubul, nu vă pot spune nimic despre Albu sau oricare alt fotbalist. Faptul că suntem în izolare nu ne împiedică să discutăm telefonic cu alte cluburi, jucători, impresari și mă refer în special la Bogdan Apostu. Este clar că mai avem nevoie de întăriri în special în apărare și la mijlocul terenului, sperăm să le perfectăm cât mai repede”, a încheiat Laszlo Balint.

0
0

Articolul UTA și Balint își reconsideră din mers strategia după cazul de infectare cu COVID: „E regula acestui an special și nu ni se aplică doar nouă” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*