UTA și Lipova nu se înțeleg, deocamdată, pentru transferul definitiv al lui Rusu

După deplasarea câștigătoare de la Clinceni, de acum două săptămâni, Bogdan Apostu susținea că Denis Rusu, fotbalist pe care-l reprezintă în calitate de impresar, își va lega definitiv destinele de UTA. În acest moment, mijlocașul ofensiv de 19 ani este doar împrumutat de Șoimii Lipova la echipa fanion a Aradului, care și-a dat seama că are în curte un fotbalist de mare perspectivă și, bineînțeles, își dorește drepturile sale federative.

Doar că lucrurile nu sunt deloc simple sau, oricum, nu cum păreau la prima strigare. Conducerea UTA-ei credea că Lipova va fi mulțumită doar cu procentul de 50% dintr-un posibil viitor transfer, însă nu e chiar așa. Divizionara terță a solicitat și o sumă de bani rezonabilă și pentru procentul de 50% al „Bătrânei Doamne”, care – deocamdată – nu a fost acceptată. „Eu nu am ce să discut despre un fotbalist care aparține de UTA până pe 30 iunie. De atunci încolo rămâne de văzut ce se va întâmpla cu el. Are un impresar care poate veni cu oferte pentru el și, probabil, vom decide împreună cu el unde va juca mai departe. Eu mi-aș dori să continue la UTA, dar…”, spune Radu Pop, președintele Lipovei.

Randamentul lui Rusu din acest sezon ar justifica achiziția. Juniorul arădenilor a marcat două goluri, dar a avut și alte realizări, cum ar fi asistul pentru Roger în victoria de la Clinceni, penalty-ul obținut în succesul istoric al arădenilor la Dinamo sau obținerea loviturei libere din care Hora a egalat, pentru un punct, la Mediaș, cu Hermannstadt. La ora actuală, valoarea de piață a lui Denis Rusu este de aproximativ 100 de mii de euro și mai poate să crească, ținând cont de faptul că fotbalistul bihorean e piesă importantă in angrenajul lui Laszlo Balint.

0
0

Articolul UTA și Lipova nu se înțeleg, deocamdată, pentru transferul definitiv al lui Rusu apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*