UTA testează un mijlocaș croat cu trecut la ASA Târgu Mureș

Mai sunt 11 zile până la primul meci oficial al „Bătrânei Doamne” în 2019, cel de la Arad cu Dacia Unirea Brăila, iar antrenorilor arădeni le mai lipsesc două „piese” pentru a-și completa lotul. Până acum, dintre fotbaliștii solicitați în probe nu a rămas niciunul, deși în cazul lui Vadim Calugher lucrurile ar putea sta altfel la finalul acestei săptămâni.

De astăzi, însă, mijlocașul moldovean are concurență în croatul Luka Mijokovic. „Închizătorul” de 24 de ani nu s-ar afla la prima experiență în România, după ce în stagiunea trecută a apărat și culorile celor de la ASA Târgu Mureș, până în momentul desființării ei. În această iarnă,  Mijokovic și-a mai încercat șansa și la Chindia Târgoviște, dar nu a fost reținut în lot de Viorel Moldovan.

Croatul se antrenează deja pe „Motorul” și va putea fi văzut la lucru mâine dimineață, la Timișoara, cu ocazia testului cu Ripensia. Celălalt post considerat deficitar de Ionuț Popa este cel de atacant de careu, paraguayenii Vera și Alvarenga sau sârbul Lazovic nefiind pe placul „roș-albilor”.

2
0

Articolul UTA testează un mijlocaș croat cu trecut la ASA Târgu Mureș apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*