UTA vine în sprijinul suporterilor săi cu teste antigen mult sub prețul pieței, de mâine începe campania vânzare a abonamentelor la liber

Peste 13 zile, „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc debutează în noul sezon al Ligii I și o face pe teren propriu contra celor de la Farul Constanța, fosta Viitorul, echipă pregătită de marele Gică Hagi. Eevenimentul este major în rândul fanilor utiști, care vor avea acces în premieră la un meci oficial al favoriților pe arena „Francisc Neuman”, inaugurată vara trecută, dar închisă în contextul pandemiei de coronavirus. Pericolul nu a trecut în întregime și autoritățile deschid stadioanele în România doar la jumătate din capacitatea lor, iar spectatorii trebuie să fie vaccinați, ori testați negativ anti-COVID.

În acest sens, conducerea grupării arădene va crea facilități pentru fanii nevaccinați, în sensul că le va asigura testări rapide la un preț foarte, de aproximativ 20 de lei. Iată și comunicatul oficial:

”Clubul UTA dorește să vină în sprijinul suporterilor care se întreabă cum se va desfășura accesul la meciurile de pe Arena Francisc Neuman în viitorul sezon al primei ligi.  

În cazul în care actualul context pandemic persistă, conform normelor în vigoare, este permis accesul publicului într-un procent de 50% din capacitatea stadionului, până la anunțarea unor noi măsuri de relaxare.  

Prioritate au abonații clubului, iar accesul, atât pentru posesorii de abonamente cât și pentru cumpărătorii de bilete (în limita locurilor disponibile după încheierea vânzării de abonamente) este permis pentru:  

* Persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.  

* Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore  

* Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zii de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2  

Clubul va asigura teste antigen pentru toți doritorii, la un preț mult sub cel al pieței, pe care îl estimăm a fi cifrat în jurul sumei de 20 de lei.  

În săptămâna fiecărui meci, în timp util, vom anunța protocolul complet de acces”

Abonnamente la liber între 6 și 14 iulie

În a doua parte a lunii iunie, aproape 1800 de suporteri utiști și-au reînnoit vechile abonamente, iar în primele zile ale lunii iulie, doritorii au avut posibilitatea să-și schimbe locurile pe stadion. De mâine, însă, abonamentele se vor vinde la liber, după principiul primul venit, primul servit. De această dată, nu  mai există reduceri de preț, detaliile putându-le găsi într-un alt comunicat:

”Clubul UTA anunță o nouă etapă în programul vânzării abonamentelor pentru sezonul 2021 – 2022. Odată încheiată campania de reînnoire a abonamentelor din sezonul trecut, trecem la abonamentele ”la liber”.

Îi așteptăm pe suporterii UTA-ei la Arena Francisc Neuman după următorul program:

  • 6 iulie – 14 iulie 2021: între orele 11:00 – 13:00 și 17:00 – 19:00.
  • sâmbătă, 10 iulie  2021: orele 10:00 și 13:00.
  • duminică, 11 iulie – închis.

Reamintim că există și varianta ONLINE, la adresa uta.iabilet.ro.

Prețurile pentru sezonul 2021 – 2022 sunt:

Tip abonament                 Preț

VIP                                       2.000 lei

Tribuna I                              600 lei

Tribuna II                             450 lei

Peluze                                 300 lei

0
0

Articolul UTA vine în sprijinul suporterilor săi cu teste antigen mult sub prețul pieței, de mâine începe campania vânzare a abonamentelor la liber apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*