Utilaje, echipamente și angajați noi pentru executarea branșamentelor

Primăria Lugoj a anunțat că a pla­ni­ficat achiziționarea de utilaje și echipamente pentru programul de montare a branșamentelor la noua rețea de apă.
Pentru racordarea întregului oraș la noua rețea de apă vor fi angajați și lucrători noi, astfel încât ritmul de montare a branșamentelor să crească la peste 2000 pe an.

“Pentru a salva Meridianul, putem ajuta prin atribuirea montării branșamentelor de care avem nevoie. Pentru asta e nevoie și de utilaje, și de oameni. Ar cam fi necesare de trei-patru echipe astfel încât să se poată monta între șase și 10 branșamente pe zi și cam 2.000-2.500 pe an. Fiecare echipă trebuie să aibă și utilajele necesare și anul acesta vom încerca să achiziționăm cât putem. E nevoie de două-trei excavatoare mici cu cupă și lamă, picamere, tăietoare de asfalt, generatoare. Anul acesta vom monta în primul rând bran­șa­mentele în centru, unde au fost începute lucrări de modernizare și sperăm din toamnă să continuăm și în restul orașului”, a precizat Claudiu Buciu, primarul orașului.

Autoritățile locale preconizează că în patru-cinci ani să termine bran­șarea tuturor consumatorilor din Lugoj la noua rețea de apă.

Articolul Utilaje, echipamente și angajați noi pentru executarea branșamentelor apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*