Utișii – în vizită la Rodspectra, unul dintre sponsorii importanți ai echipei: „Împreună facem performanță pentru Arad”

După inaugurarea picturii murale a resturantului „Pizza 5 Colțuri”, din Calea Aurel Vlaicu, utiștii au vizitat un alt partener important al clubului. Este vorba despre firma Rospectra, un alt brand important în Arad, ”numărul 1 în comercializarea  materialelor de construcții din udețul Arad” – conform listafirme.ro.

Așadar, elevii lui Laszlo Balint au făcut cunoștință cu depozitul central din Pecica, primul concept de minibricolaj al sponsorului oficial Rodspectra, cunoscând oamenii care stau în spatele firmei și activitățile lor. „Am considerat important să ne cunoaștem la nivel personal cu echipa, cu staful tehnic de la UTA, echipă pe care o susținem necondiționat și, în egală măsură, să cunoască și ei specificul nostru de activitate, depozitele noastre și personalul care deservește clienții și furnizorii Rodspectra˝ -a spus în deschidere Mircea Trandafir, Chief Commercial Officer la Rodpectra.

„Pe  UTA o sprijinim de mulți ani și am pornit împreună pe acest drum. S-au schimbat multe de atunci, dar noi am continuat să credem și să contribuim pentru ca UTA Arad să redevină ceea ce a fost, Campioana provinciei. Unii s-au îndoit dar noi am fost convinși că UTA va redescoperi mândria de a fi în Liga I. Nu ne-au dezamăgit și iată-ne azi mândri că UTA ne reprezintă cu demnitate și cu rezultate pozitive în fotbalul romănesc. Mă bucur că am avut ocazia să ne întâlnim, să ne privim în ochi și să ne transmitem unii altora încrederea că împreuna facem performanță pentru Arad, UTA la nivel sportiv, RODSPECTRA la nivel financiar.

Rezultatele echipei în Liga I ne onorează pe toți și credem că ar trebui să onoreze orice arădean. La plecarea de la depozitul nostru din Pecica am hotărât să privim cu încredere și meciul de duminică cu campioana României, CFR Cluj, mergem la victorie. Chiar dacă distanțarea socială nu ne-a permis să ne strangem mâinile … inimile noastre s-au unit pentru victorie!

Mii de arădeni au în casele lor amprenta grupului nostru de firme SHOP CONSTRUCT by RODSPECTRA – PASTEL CERAMICA și acum este momentul ca fiecare dintre noi să fim parte la reconstrucția echipei UTA. Cumpărând materiale de la SHOP CONSTRUCT by RODSPECTRA sau PASTEL CERAMICA ești parte la realizarea acestui vis și contribui direct la bugetul cu care societatea RODSPECTRA contribuie financiar la sprijinul echipei fanion a județului, UTA Arad. Putem spune fără nici o exagerare împreună cu noi și cumpărând de la noi sprijiniți cel mai iubit club din Arad, UTA˝ ne-a declarat Mihai Tomoiagă, managerul general al firmei Rodspectra.

Mesajul de final al sponsorilor de la Rodspectra este plin de optimism: ˝Povestea merge mai departe … continuăm împreună proiectul alături de UTA, realizăm acest proiect împreună cu voi, toți cei care alegeți să construiți sau să renovați cu SHOP CONSTRUCT by RODSPECTRA sau PASTEL CERAMICA.˝

 

0
0

Articolul Utișii – în vizită la Rodspectra, unul dintre sponsorii importanți ai echipei: „Împreună facem performanță pentru Arad” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*