Utiștii, alături de Cetatea Voluntarilor în proiectul de modernizare a Secției Pediatrie II: ”Să facem bine ca să ne fie bine!”

Delegația „Bătrânei Doamne” a ajuns aproape de miezul nopții la Arad după ce și-a atins ținta în meciul de Cupă, de la Miercurea Ciuc. Arădenii au trecut cu 2-0 de Csikszereda și vor aștepta să-și cunoască adversarul din optimi tot din urna a doua valorică. Oboseala acumulată pe drum nu i-au împiedicat antrenorul Laszlo Balint și pe portarul Florin Iacob să răspundă apelului Cetății Voluntarilor, care chiar de Ziua Națională a României au descins pe „șantierul” Secției Pediatrie 2. Cei doi reprezentanți ai clubului UTA au rămas impresionați de ritmul în care au înaintat lucrările de renovare, prin implicarea echipei Anei Maria Popa.

Iată și concluzia lui Florin Iacob, căpitanul UTA-ei în ultimele meciuri oficiale în care Cipri Rus a luat loc pe bancă:

”Să facem bine ca să ne fie bine. Asta vă sfătuiesc și pe voi, dragi prieteni.

Eu am ales să fiu alături echipei de la Cetatea Voluntarilor încă de la începutul proiectului de reabilitare a secției Pediatrie 2. Nu sunt tată încă, dar mă gândesc la copiii voștri, la copiii care se vor naște în acest oraș și, bineînțeles, la copiii mei atunci când îi voi avea. Pentru orice părinte, ei sunt cei mai importanți, pentru restul, sunt cele mai dragi făpturi.

Sunt foarte impresionat de rezultatele la care s-a ajuns cu proiectul, am văzut practic toată transformarea spitalului, de la ceea ce putea fi comparat cu un loc uitat în anii tinereții părinților mei, la spitalul modern, demn de ceea ce se vrea a fi un spital de copii dintr-o țară europeană în anul 2020.

Este o bucurie imensă faptul că s-a ajuns aici, însă asta nu s-ar fi putut întampla fără ajutorul voluntarilor, al donatorilor, al tuturor celor care s-au implicat și continuă să o facă pentru realizarea acestui vis – un vis al nostru, al întregii comunități.

Ca voluntar și donator, sunt mândru că am putut să ajut, să iau și eu parte la scrierea acestui scenariu și sunt alături de toată echipa pentru ducerea lui la bun sfârșit, cu toată susținerea.

Te invit să te implici și tu la conturarea acestui vis și la finalizarea lui într-un spital de poveste, locul în care copiii vor fi îngrijiți așa cum trebuie.

Trimite un SMS la numărul 8864 cu textul DRAG sau fă o donație într-unul din conturile:

Euro: RO94BTRLEURCRT0244642802

Lei: RO47BTRLRONCRT0244642802

Îți mulțumesc că ești alături de noi în realizarea acestui vis!”

0
0

Articolul Utiștii, alături de Cetatea Voluntarilor în proiectul de modernizare a Secției Pediatrie II: ”Să facem bine ca să ne fie bine!” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*