Utiștii Antal și Iacob, nominalizați în echipa etapei a 5-a a Ligii I

Succesul important al „Bătrânei Doamne” al fotbalului românesc în fața CS Universității Craiova se reflectă și în componența echipei etapei cu numărul 5 aleasă de Liga Profesionistă de Fotbal. Doi dintre eroii confruntării disputei de sâmbătă seara, portarul Florin Iacob (care a împlinit chiar ieri 28 de ani) și mijlocașul Liviu Antal, sunt în „11”-le ideal antrenat de Marius Croitoru, care face minuni la Botoșani.

Cei de la revista LPF, au motivat astfel nominalizarea celor doi fotbaliști ai UTA-ei:

Florin Iacob (UTA / 28 de ani) – A închis foarte bine poarta şi în acest meci. Este un portar experimentat, care dă siguranţă echipei.

Liviu Antal (UTA / 32 de ani) – Introdus pe teren în ultima jumătate de oră, a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din acest început de sezon. A fost a 45-a reuşită din contul său pe prima scenă.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 5-a, cu mențiunea că cei mai mulți fotbaliști îi dă Rapidul, învingătoarea celor de la FCSB: Fl. Iacob (UTA) – Claudiu Belu-Iordache (Rapid), Săpunaru (Rapid), Turda (FC Argeş), Junior Morais (Rapid) –  Antal (UTA),  J. Rodriguez (CFR Cluj),  / 31 de ani), Edjouma (FC Botoşani ), Cristi Dumitru (FC Argeş) – B. Rusu (CS Mioveni), Nemec (FC Voluntari). Antrenor: Marius Croitoru

1
0

Articolul Utiștii Antal și Iacob, nominalizați în echipa etapei a 5-a a Ligii I apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*